Presenteras av Pink Thursday

Tävla och dela prispotten på 30 000 kr med alla vinnare!

Svara rätt på alla frågor och dela prispotten med alla vinnare. Läs på i erbjudandet för att höja dina chanser till vinst!

Pink Thursday

Gratis Glossybox ingår när du köper 2 boxar hos oss!

Shoppa boxar

Om detta quiz

Vi valde att sätta lite färg på Black Week och startar därför Pink Thursday!

Utöver lite extra crisp på våra priser och boostad Cashback så har vi två saker att tipsa om idag. Den ena är att du får en gratis Glossybox som innehåller ca 5 produkter värda över 1 000 kr tillsammans när du köper 2 st valfria boxar.

Vårt andra tips är att du unnar dig själv eller någon du håller kär en Glossybox Adventskalender. Den heter “Surprise Me” och innehåller produkter värda ca 5 400 kr och går att handla här hos oss för bara 899 kr. Kalendern innehåller 24 st lyxiga luckor med underbara skönhetsöverraskningar. Du med Buyersclub Plus får även 74 kr i Cashback när du handlar den.

Prispotten idag är på 30 000 kr och tävlingen pågår till 09.00 i morgon. Den avslutas samtidigt som vårt Black Quiz startar. Det är ett Quiz med den rekordstora prispotten om 50 000 kr. Det får du inte missa!!

Sist men inte minst så har vi idag glädjen att lansera “livbojar”. Dessa kan användas om tiden går ut på en fråga, eller om du svarar fel. Om du gillar hjälpen så kan vi glatt meddela att Plus-medlemmar kommer få 3 nya livbojar den 1:a varje månad... Men, tills i morgon hinner inga nya fyllas på - så frågan är: Har du vad som krävs för att klara dagens Quiz med alla livbojarna i behåll? Lycka till!

Detaljer

Partner PINK QUIZ
Prispott 30.000 kr
Antal frågor 16 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Tävlingsdag 25 November
Starttid 12:45
Sluttid 09:00 (26 November)
Pink Thursday

Gratis Glossybox ingår när du köper 2 boxar hos oss!

Shoppa boxar