Vanliga frågor

Har du några funderingar kring ditt medlemskap eller vad som gäller vid returer? Här samlar vi våra vanligaste frågor och svar så att du snabbt ska kunna få hjälp med det du undrar över. I menyn hoppar du direkt till det ämnet du har funderingar kring och hittar du inte svaret du söker kan du scrolla längst ner på sidan för att komma i kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst.

Allmänt

Buyersclub Plus - 69 kr/månad
Med Buyersclub Plus får du full tillgång till alla förmåner. Du shoppar till våra inköpspriser, du får gratis frakt samt att du även får hämta hem gratisprodukter och ta del av månadsboxar.

Rek. pris är leverantörens eller tillverkarens rekommenderade försäljningspris. Alltså det pris du normalt handlar produkten för.

Vår prisrobot har vanligtvis rätt men ibland kan tillfälliga fel uppstå och vi uppskattar om du kontaktar oss i detta fall så vi kan rätta till detta. Om köp genomförs med felaktigt pris kommer vi att kontakta dig och meddela att köpet är avbrutet så snart som möjligt.

Vi gör inte vinst på våra medlemmars köp. Tack vare Buyersclub Plus behöver vi inte göra kostnadspåslag eller ta ut ersättning från våra samarbetspartners. Denna unika metod resulterar oftast i Europas bästa priser på välkända varumärken.

Läs mer om Buyersclub Plus

Kontakta oss så fort som möjligt genom att klicka här om du vill avbryta eller ändra din order genom att ta bort en produkt. Missade du att lägga till en vara i din beställning så rekommenderar vi att du avbryter din order och gör en ny. Vi kan tyvärr inte lägga till produkter åt dig manuellt.

Kontakta företaget som står angivet på erbjudandet eller vår kundtjänst för mer information. Meddela oss.

Leverans

Vid leverans till ombud har du 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket efter att du fått avisering om att du kan hämta ut ditt paket. Efter denna perioden går paketet i retur till oss och speditören tar ut en avgift om 199 kr för de hanteringskostnader som uppstått. Detta betalas av kunden när paketet returnerats till oss.

Orderstatus hittar du alltid under Min Profil och Mina köp. Spårningsinformation skickas till den e-post eller det telefonnummer som angivits vid beställning så snart din order har lämnat vårt lager. Kontakta oss snarast om du har uppgett fel kontaktinformation.

Ifall du inte har mottagit en spårningslänk till din registrerade e-post men misstänker att din försändelse är skickad är du välkommen att kontakta oss på info@buyersclub.se så kan vi assistera med önskad information.

Ditt paket skickas nästan alltid från vårt huvudlager. Du väljer själv vilken speditör du vill använda beroende på var i landet du befinner dig och vilka alternativ som finns tillgängliga. Din leverans sker antingen med Airmee, Budbee Box, Budbee Home, DB Schenker eller Postnord.

Ditt val av speditör kan i undantagsfall ändras av oss. Undantag kan vara större och skrymmande paket eller produkter som kan skickas direkt från vår leverantör.

Vi erbjuder idag leverans med Airmee, Budbee, DB Schenker och Postnord. I varukorgen hittar du vilka alternativ som finns tillgängliga för just din adress. Vi reserverar oss för tillfälliga fel.

Vanligtvis är leveranstiden 3-5 arbetsdagar. Produkternas leveranstid anges alltid på respektive produktsida. Beställer du flera olika produkter med olika leveranstider, är det den längsta leveranstiden som gäller. Observera att leveranstid kan variera i samband med faktorer som köptryck, väder eller storlek på produkterna.

Nu erbjuder vi gratis fraktalternativ för dig som har Buyersclub Plus. Det innebär att varje gång du handlar så kan du välja ett fraktalternativ som är helt gratis. Detta gäller oavsett hur mycket eller lite du handlar för och bäst av allt - det gäller även gratisprodukter.

Eventuellt tillgodo (presentkort) kan ej användas för att betala frakten.

Nej, för närvarande skickar vi endast till svenska adresser.

Retur & byte

 1. Fyll i formuläret.
 2. Lägg en ny beställning med rätt varor.
 3. Skicka tillbaka din vara enligt instruktionerna i mailet du får. Vi återbetalar sedan ditt belopp så fort vi mottagit din returorder. Detta tar ca 7 arbetsdagar.

Du skapar din retur genom att fylla i formuläret här. Beskriv varför du vill returnera produkten/produkterna.

Vissa av våra produkter omfattas inte av ångerrätten enligt lag på grund av hygienskäl. Nedan följer exempel på dessa produkter:

 • Underkläder och badkläder
 • Peruker, löshår och örhängen
 • Kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter, parfymer samt liknande eller jämförbara produkter)
 • Dagligvaror, så som konsumtionsvaror

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer och du kan läsa mer om ångerrätt på Konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se

Dina pengar återbetalas via samma betalmetod som du använde vid köptillfället. Normalt återbetalas beloppet till ditt konto inom 7 arbetsdagar från den dag vi har mottagit din retur. Om du betalat din beställning med faktura återförs pengarna direkt från Klarna.

Både retur och byte är kostnadsfritt och kan ske inom 14 dagar från att du har mottagit din försändelse. Förutsatt att vår kundtjänstavdelning har bekräftat ditt ärende för retur eller reklamation och har godkänts utfärdas en returfraktsedel av vår returavdelning.

Garanti & Reklamation

Garantin täcker tillverkningsfel. Om felet beror på oaktsamhet, olyckshändelse eller andra yttre omständigheter gäller garantin inte. Om skadan inte täcks av garantin tillkommer administrationsavgift och fraktavgift.

Kontakta oss för råd och för att skapa ett garantiärende. Gäller det Apple kan du gå direkt till en Apple Premium Reseller för reparation eller utbyte. Du behöver inte ha kvitto med dig i dessa fall.

Om serviceverkstaden konstaterat att felet inte är ett garantifel får du ett kostnadsförslag om produkten är möjlig att reparera.

Kontakta oss så fort som möjligt om du mottagit en defekt vara, bör göras inom 14 dagar. Uppge gärna ordernumret vid kontakt med kundservice.

Som konsument har du alltid tre års reklamationsrätt från köptillfället förutsatt att problemet är ursprungligt, exempelvis fabrikationsfel. Kontakta oss för råd och att skapa en reklamation.

Betalning

Medlemsavgiften debiteras varje månad på samma datum som du först uppgraderade dig.

Ett medlemskap betalas månadsvis i förskott. Om du säger upp medlemskapet kan du använda tjänsten alla dagar du har betalat för och tjänsten avslutas utan att debiteras igen. Spar din bekräftelse om avslutat medlemskap som fungerar som ett kvitto.

Vi erbjuder Direktbetalning via Trustly där du kan använda Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken.

Vi erbjuder även trygg och säker betalning med kort via Adyen som godtar kort via VISA, Mastercard och American Express. Buyersclub hanterar inte några kredit- eller kortnummer.

Vill du betala via Klarna kan du välja Faktura eller Betala Direkt. Vill du kunna dela upp din betalning behöver du vara Plus-medlem. Se dina betalningar smidigt och enkelt genom att ladda hem Klarnas app.

Du kan se din återbetalning på ditt kontoutdrag inom 7 bankdagar räknat från och med dagen vi mottagit din returnerade vara. Återbetalning görs alltid till samma konto som användes vid betalning.

Medlemskap

Be mottagaren titta sin skräppost i sin mejl. Om din vän inte hittar det kan du kontakta oss så skickar vi ut det på nytt. Om din vän registrerar sig via annan länk än din får du ingen värvningsgåva.

När du gör ett köp så blir du Plus-medlem och får ta del av våra låga priser, fri frakt och övriga medlemsförmåner.

Det går också att förköpa ett års medlemskap direkt. Då får du även välja en välkomstgåva.

Klicka på:

Mitt konto > Medlemskap > Avsluta medlemskap (längst ner på sidan).

När en vän har registrerat sig och gjort ett köp via din unika inbjudningslänk ditt konto på med 100 kr för varje vän som uppgraderar sig till Buyersclub Plus.

Nej, för tillfället är det inte möjligt att pausa Buyersclub Plus. Om du är osäker får du gärna kontakta oss.

Nej, det är inte tillåtet att dela medlemskap. Varje konto är personligt och endast till för dig som är privatperson. Om tjänsten utnyttjas på ett felaktigt sätt har vi rätt att ta bort alla medlemskap som finns kopplade till samma person. Under Min Profil kan du bjuda in din vän om du har tillgängliga inbjudningar.

Uppsägningstiden är 30 dagar från ditt medlemskaps förnyelsedatum, vilket innebär att en debitering kommer att ske efter att du säger upp ditt prenumeration. Om du säger upp ditt medlemskap under en pågående förbetald period, så får du utnyttja resterande dagar utöver 30 dagar.

Exempel: Ditt Medlemskap förnyas 20 oktober och och du säger upp det den 15 oktober. Din prenumeration kommer fortfarande att förnyas den 20 oktober och ditt medlemskap stängs ner den 19 november (en dag före nästkommande förnyelsedatum).

Boxar

Boxens innehåll varierar efter säsong, högtider och temadagar. Boxen kan innehålla allt från skönhetsprodukter, mode eller roliga prylar. Ibland har vi även samarbeten med olika varumärken.

Vill du vara med och styra innehållet i kommande boxar så blir vi jätteglada om du hör av dig till oss med dina tips och önskemål.

Under kategorin Boxar finns det ett flertalet olika att välja mellan och du får köpa så många du vill.

Varje månad släpper vi minst en ny Box.

Gratisprylar

Om du valt att bli Plus-medlem kan du hämta hem en gratisprodukt varje månad. Vilka specifika gratisprodukter som finns tillgängliga för just dig ser du under kategorin Gratis.

Gratisprodukterna kan variera och gäller så länge lagret räcker.

Varje månad kan du hämta hem en ny gratisprodukt. När du har hämtat hem en gratisprodukt startar en timer som visar när du kan hämta hem nästa gratisprodukt, vilket är den första dagen i kommande månad. Denna visas längst upp på gratissidan när den är igång.

Nej, med Buyersclub Plus kan du alltid välja ett fraktalternativ som är gratis. I kassan ser du vilka fraktalternativ som är tillgängliga och hur mycket de kostar.

Fick du inte svar på din fråga?

Du kan lätt och smidigt chatta med oss direkt på hemsidan. Skriv din fråga i chatten så svarar vi så snart som möjligt! Är chatten inte aktiv? Skicka ett mail eller ring oss istället.

Ring oss på 020-45 50 00 eller maila oss på info@buyersclub.se

Våra telefontider är:
Måndag - Fredag: 09:00 - 12:00

eller

För dig som vill veta mer

Ta dig gärna tid att läsa igenom villkoren som gäller för dig som medlem samt vår integritetspolicy - eller lär dig mer om oss på Buyersclub och få reda på hur du kommer i kontakt med oss gällande partnerskap eller lediga tjänster.

Villkor och integritetspolicy

Här finner du villkoren som gäller för dig som medlem samt vår integritetspolicy. Vi har tagit fram en kort version med det viktigaste du bör veta om men vi rekommenderar dig att läsa igenom den fullständiga versionen så snart du kan.

Den korta versionen

När du skaffar Buyersclub Plus innebär det följande:

 • Shoppa tusentals produkter till inköpspriser
 • Hämta en gratispryl varje månad
 • Köp boxar till minst 50% lägre pris
 • Gratis fraktalternativ
 • Ta del av unika medlemsförmåner

För att kunna handla på Buyersclub behöver du vara medlem och ha Buyersclub Plus. Detta kostar 0 kr första 14 dagarna, därefter 69 kr/månad. Vi har ingen bindningstid och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill med 30 dagars uppsägningstid.

Villkor

Gäller fr.o.m. 2019-11-22 och tills vidare.

Buyersclub.se drivs av Sweden BuyersClub AB
Organisationsnummer: 559016-7838
Momsregistreringsnummer: SE559016783801
E-post: info@buyersclub.se
Telefon: 020 45 50 00

1. Allmänt

Sweden BuyersClub AB (”Buyersclub”, ”vi”, ”oss”, ”vår”) är en köpklubb som erbjuder dig som registrerad medlem (”du” ”dig” ”Medlem” ”Användare”) att spara pengar på din shopping (”Tjänsten”, ”Buyersclub-tjänsten”) via www.buyersclub.se (”Webbplatsen”). Som Medlem kan du handla i Webbshoppen (”Webbshoppen”), hämta rabattkoder från externa företag (”Partnererbjudanden”) samt köpa produktboxar (”Boxar”). För att kunna nyttja Tjänsten behöver du skapa ett Konto (”Konto” "Medlemskap"). När du skapar ett konto eller på annat vis nyttjar Tjänsten, godkänner du Villkoren och ingår ett bindande avtal med oss.

Ditt avtal med oss innefattar dessa allmänna villkor (”Villkoren”). Du bekräftar att du har läst och förstått Avtalet, accepterar Avtalet, och samtycker till att vara bunden av det. Om du inte är beredd att vara bunden av (eller inte kan uppfylla) Avtalet, kan du inte använda Tjänsten eller ta del av några erbjudanden. Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy, som du hittar nedan samt på Webbplatsen. Läs igenom Villkoren och vår Integritetspolicy så att du vet vad du väljer att bli medlem i och vad det innebär.

2. Medlemskap

Buyersclub erbjuder två olika Medlemskap. Bas, vilket är kostnadsfritt samt Plus, vilket är prenumerationsbaserat. Aktuella priser för Plus, finner du på Webbplatsen. Buyersclub förbehåller sig rätten att justera priset för befintliga såväl som nya Plus-medlemmar. Prissättningen kan variera beroende på din status som medlem (exempelvis kan aktiva och trogna medlemmar komma att premieras med en lägre medlemsavgift). Du har självfallet alltid rätt att enligt våra villkor säga upp ditt Medlemskap om du inte gillar vår prissättningsmodell eller av annan anledning vill upphöra med ditt medlemskap (se nedan för mer information kring avtalstid och uppsägning). Det kostar ingenting att skapa ett Konto och bli Bas-medlem och du har ingen skyldighet att köpa produkter, Boxar, hämta Partnererbjudanden eller värva vänner. Det är valfritt att uppgradera ditt Medlemskap och detta kan göras i samband med köp eller via annan plats på Webbplatsen. Som medlem får du ta del av rabatter, personliga erbjudanden och andra förmåner baserat på din medlemstyp. När du väljer att bli medlem kommer du få direktmarknadsföring och information med erbjudanden, förmåner, rabatter och information i nyhetsbrev, sms, broschyrer m.m., om du inte aktivt väljer att tacka nej till det. Som medlem kan du även få personligt anpassade erbjudanden, t.ex. produktrekommendationer baserat på din köphistorik via digitala kanaler. Syftet med detta är att skapa ett mervärde för dig som medlem så att du får erbjudanden och information som just du kan tänkas vara intresserad av.

2.1 Hur du blir medlem

Du kan teckna Medlemskap på vår Webbplats, buyersclub.se, via en specifik registreringskampanj eller via inbjudan från befintlig medlem. Du börjar alltid som Bas-medlem när du registrerar ett Konto hos oss. Du får sedan välja om du vill uppgradera till att bli Plus-medlem. Aktuella priser och vad som ingår i dessa Medlemskap kan du läsa mer om på Webbplatsen.

När du skapar ett Konto hos oss och blir medlem behöver du ange följande information:

 • Namn
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Kön

Medlemskapet träder i kraft först när Buyersclub har godkänt din ansökan. Notera att vi inte är skyldiga att godkänna nya medlemmar och att ett medlemskap inte kan överlåtas till en annan person.

För att bli medlem behöver du vara skriven i Sverige och ha fyllt 18 år. Är du under 18 år ska Medlemskapet tecknas av en förälder/förmyndare.

2.2 Registreringskampanjer

Under tidsbegränsade perioder kan det finnas specifika samarbeten som länkar till olika registreringskampanjer. Har du registrerat dig via en sådan kampanj gäller den information angående eventuell välkomstgåva, gratisperiod eller annat för den aktuella kampanjsidan. Är du redan medlem kan du inte ta del av dessa kampanjer. Vi kan när som helst avsluta dessa registreringskampanjer.

2.3 Avtalstid och uppsägning

Löpande månadsmedlemskap

Uppsägningstiden är 30 dagar. Säger du upp ett löpande Medlemskap så sker ytterligare en (1) debitering innan din Prenumeration avslutas eftersom debiteringen ligger inom uppsägningstiden. Eventuella förbetalda dagar får du utnyttja utöver uppsägningstiden.

Exempel: Ditt medlemskap förnyas den 20:e varje månad och du säger upp det den 15:e. En sista debitering sker då den 20:e som planerat och du får nyttja ditt medlemskap 30 dagar + de förbetalda 5 dagarna. Ingen ytterligare debitering sker efter det och ditt konto är nu avslutat.

Förköpt medlemskap längre än en månad

Uppsägningstiden är 30 dagar. Säger du upp ett förköpt Medlemskap senast 31 dagar innan förnyelsedatumet sker ingen ytterligare debitering.

Exempel: Ett årsmedlemskap förnyas 20 februari men sägs upp senast 19 januari. Ingen framtida debitering sker och medlemskapet avslutas 19 februari.

Både Buyersclub och du kan säga upp Avtalet när som helst, dock gäller uppsägningstiden enligt ovan för dig som konsument. När ditt Medlemskap är under uppsägning samt blivit avslutat får du en bekräftelse via e-post.

Som medlem får du även tillgång till ”Min Profil” där du bland annat kan ändra dina uppgifter och avsluta ditt Medlemskap. För att säga upp ditt Medlemskap går du in på ”Min Profil”, välj alternativet ”Avsluta Medlemskap”. Vid uppsägning kan du fortsätta att använda tjänsten fram tills att din eventuellt förbetalda prenumerationsperiod samt uppsägningstid tagit slut och ditt Konto avslutas sedan automatiskt på slutdatumet som anges i profilen. Du kan välja att nedgradera till Bas-medlemskap igen om du inte vill lämna Buyersclub. Avtalet kommer att fortsätta att gälla tills det sägs upp av dig eller Buyersclub. Om du är Basmedlem och inte har registrerat ett medlemsköp under en period av 12 månader samt avböjt att erhålla nyhetsbrev kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas, dina personuppgifter raderas och eventuella innestående belopp raderas, om du inte hör av dig till oss och ber att få vara kvar.

2.4 Medlemsavgift och betalning

Prenumerationen betalas i förskott, månatligen eller årsvis beroende på vilket alternativ du väljer. Vid förköp av ett år betalar du för en 12-månaders period direkt och övergår sedan automatiskt till månadsbetalning efter perioden.


Vid prenumererande Medlemskap debiterar vi dig varje månad 30 dagar efter att du uppgraderade ditt Medlemskap. Om betalningsdatumet infaller på ett datum som inte äger rum under en given månad debiteras du istället på den sista dagen av den aktuella månaden. Om vi inte lyckas debitera dig på givet datum, försöker vi igen vid ett senare tillfälle.

Om du började din prenumeration med en gratisperiod kommer vi att debitera dig följande månad på dagen efter att din gratisperiod avslutas.

Betalning av Medlemskap sker med kredit/bankkort via Adyen, direktbetalning via Trustly eller annat betalsätt om så framgår på Webbplatsen. Aktuella priser för Medlemskap framgår på Webbplatsen. Alla priser inkluderar svensk moms.

För dig som Bas-medlem kommer Plus-medlemskapet automatiskt att läggas till i kassan vid ditt första köp. Denna uppgradering är valfri och du kan istället handla som Bas-medlem genom att bocka ur Plus-medlemskapet i kassan.

2.5 Värva en vän

Som en del av Tjänsten erbjuder vi dig som medlem tidvis möjligheten att värva vänner. Aktuell information gällande eventuell belöning finner du på Min profil. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller helt ta bort funktionen utan varsel.

3. Ditt ansvar som medlem

 • Du ansvarar för att både e-postadress och mobilnummer som angivits vid registrering är riktig och aktiv. E-post som vi skickar till adressen ska anses ha kommit dig tillhanda inom tre dagar från avsändande.
 • Du ansvarar för att den adress, samt kontaktinformation du uppgett vid köp av varor via Webbshoppen stämmer.
 • Du innehar enbart ett (1) Medlemskap.
 • Du är skriven i Sverige och är över 18 år.
 • Du är införstådd med att Medlemskap är personligt och inte får nyttjas av någon annan.
 • Du är införstådd med att Tjänsten endast är för personligt och privat bruk och att det inte är tillåtet att kopiera, distribuera eller publicera innehåll från oss eller vår Webbplats utan tillstånd.
 • Du ansvarar för att följa de begränsningar som ställs upp för Medlemskap, såsom begränsningar vad gäller köp per månad, antal köp av specifik produkt eller annat som framgår på vår Webbplats.

4. Våra rättigheter

Vi har rätt att säga upp Avtalet eller stänga av din tillgång till Tjänsten när som helst, oavsett om du faktiskt har eller misstänks obehörigt ha använt Tjänsten eller inte efterlevt Avtalet.

Om du eller Buyersclub säger upp Avtalet, eller om vi avbryter din tillgång till Tjänsten, accepterar du att Buyersclub, i den största utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, inte har något ansvar eller några förpliktelser gentemot dig och att vi inte kommer att återbetala eventuella belopp som du redan har betalat.

Buyersclub har även rätt att, helt eller delvis, avsluta Tjänsten för dig och säga upp Avtalet utan iakttagande av uppsägningstid om du inte använt Tjänsten under en period om ett (1) år eller om påbörjad registrering av ett Konto inte har fullföljts inom tre (3) månader.

Buyersclub har rätt att spärra ditt Medlemskap samt kortuppgifter och IP-adress från att användas i Tjänsten vid misstänkt bedrägeri.

Om du inte uppfyller dina skyldigheter enligt dessa villkor har vi rätt att pausa samt avsluta ditt Medlemskap med omedelbar verkan. Vi kan också tillfälligt stänga ner ditt Medlemskap vid misstanke om att det utnyttjas av någon annan person eller på annat sätt missbrukas. I så fall kommer vi att informera dig via e-post eller telefon så snart som möjligt.

Buyersclub har rätt att ändra medlemspriser och Villkor. Vid ändringar i Tjänsten eller Villkoren som vi anser vara väsentliga och påverkar dig som Medlem kommer vi att kontakta dig via e-post, telefon, sms eller brev.

Om du lämnat samtycke till våra kampanjutskick kommer vi att informera dig om erbjudanden via e-post, telefon, sms eller brev.


Vi har rätt att helt eller delvis till överlåta våra rättigheter och skyldigheter enligt dessa villkor till annan part.

5.Webbshoppen/Köpvillkor

5.1 Hur du handlar

För att kunna handla i Webbshoppen krävs det att du är registrerad Medlem och att du är inloggad. När du slutfört en beställning får du en orderbekräftelse via e-post.

Om du inte fått en orderbekräftelse, titta i skräpposten samt kontrollera att din e-postadress stämmer. Meddela annars vår kundservice så skickar vi bekräftelsen på nytt. Detta mejl gäller som ditt kvitto. Under Min profil hittar du även dina tidigare köp. När varorna lämnat vårt lager får du även en leveransbekräftelse via e-post eller sms beroende på vilket leveransalternativ du valt.

5.2 Priser och betalning

Vid beställning via Webbshoppen gäller de priser som anges på Webbplatsen. Priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Produktens pris inkluderar inte eventuella fraktavgifter, vilket anges separat i kassan.

Priserna på vår Webbplats är dagspriser och vi kan närsomhelst ändra priser och information utan att meddela dig. Såväl fakta som prisuppgifter anges med reservation för tryckfel, felaktigt angiven beskrivning, tekniska specifikationer och slutförsäljning. Vi strävar alltid efter att ge så korrekt information som möjligt, men vi ansvarar inte för fel, kostnader och förluster som orsakas av felaktig information på Webbplatsen.

5.3 Betalningsalternativ i Webbshoppen

Kortbetalning

Vår betalleverantör Adyen hanterar din kortbetalning med säker kryptering och i linje med strikt bankstandard. Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller nås av någon annan. Adyen uppfyller kraven för PCI-DSS och har högsta PCI-certifiering Level 1. Uppgifter om vilka betalkort som accepteras anges på Webbplatsen.

Faktura

Notera att du endast kan handla med Klarna faktura om du är Plus-medlem. Om din senaste medlemsbetalning inte är betald, kan du ej betala via faktura.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

All fakturabetalning sker via Klarna. Mer information hittar du på www.klarna.se

Direktbetalning

Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och ingen registrering krävs från dig som användare.

Trustly stödjer din favoritbank och du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly är en säker och trygg betalningsmetod och ett betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen. Du kan se deras tillstånd här (https://www.fi.se/en/our-registers/company-register/details?id=72257)

5.4 Tillgodo/Presentkort

Som registrerad Medlem kan det förekomma att du har ett tillgodosaldo vilket du i sådana fall kan handla med i Webbshoppen. Detta kan du inneha om du exempelvis värvat vänner som i sin tur blivit Plus-medlemmar, fått en välkomstgåva eller via annan kampanj fått en belöning. Aktuellt saldo ser du på Min profil. Du kan inte lösa in ditt tillgodosaldo mot kontanter, och de kan inte överföras till en annan medlem. Notera att eventuell fraktkostnad ej kan betalas med tillgodo/presentkort.

Ditt intjänade saldo har vanligtvis tre (3) månaders giltighetstid från insättningstillfället. Ej utnyttjat saldo kan inte återskapas. Fråga oss om du har frågor angående ditt saldo. Har du sagt upp ditt Medlemskap, går detta belopp förlorat och återbetalas inte på något vis. Det finns inte möjlighet att återskapa ditt Konto med innehavande saldo om du sagt upp detta. Du kan dock utnyttja beloppet under din uppsägningstid tills att ditt Medlemskap blir uppsagt.

6. Leverans

Beställd vara som finns i lager skickas normalt inom en till fyra vardagar. Leveranstid tillkommer. Vi levererar endast inom Sverige. Du som kund betalar eventuell frakt. Fraktkostnad och förväntad leveranstid anges i kassan.

Om din order innehåller en vara som är tillfälligt slut, kan vi på din begäran, delleverera din order. Övriga artiklar skickas då utan extra kostnad så fort de finns åter i lager.

Vissa större produkter som exempelvis möbler kan skickas från en av våra leverantörer direkt till dig. Buyersclub ansvarar dock fortfarande för leverans, retur och support i dessa fall.

Om du inte hämtar ut de varor du beställt debiteras en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för frakt, returfrakt och hantering, vilket f.n. är 199 kr

Vid leverans från Buyersclub till dig är vi ansvariga för om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Villkor för leveranser av produkter köpta hos våra samarbetspartners hemsida via Partnererbjudanden framgår av aktuell partners villkor på deras hemsida. Buyersclub ansvarar inte för dessa leveranser utan enbart leveranser som beställts via buyersclub.se.

6.1 Ånger och retur

Vi ger dig som Medlem ångerrätt i enlighet med distansavtalslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från och med den dag då du tar emot, eller hämtar, den beställda varan eller, när det gäller Medlemskap, registrerar dig som Medlem. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du inom ångerfristen meddela oss detta genom vårt formulär på hemsidan eller kontakta oss via e-post.

Ångerrätten av Medlemskap gäller inte om du har genomfört ett köp med medlemsrabatt hos oss eller av samarbetspartner.

Den produkt som skickas tillbaka ska vara i samma skick som när du tog emot den från oss. Detta innebär att varan ska returneras i oskadad, omärkt och i originalförpackning, att etiketter ska sitta kvar och manualer bifogas. Hygienartiklar, underkläder och badkläder får inte returneras. Kontakta oss om du är osäker på om din vara får returneras.

Om du returnerar en vara som uppenbarligen har använts eller skadats medan du hade ansvar för den, har vi rätt att dra av uppskattad värdeminskning. Om vi bedömer att den returnerade varan förlorat hela sitt värde kan vi välja att inte betala tillbaka någon del av beloppet.


Vid retur betalar du som kund eventuell returfrakt. Periodvis kan vi erbjuda fri retur, aktuell information om detta anges på vår Webbplats. Mer information om frakt och retur kan du läsa om på Webbplatsen.

Vid byte av produkt står vi för kostnaden av returen. Observera att bytet måste vara en produkt till samma pris eller lägre och får endast göras en gång per köp utan extra kostnad för frakt.

Vi ansvarar inte för leveranser av varor som skickas tillbaka till oss från dig. Vi rekommenderar dig att alltid använda en returfraktsedel. Begär ett returkvitto från ditt närmsta utlämningsställe.

Efter att vi har tagit emot och godkänt din retur eller de returnerade varorna sker återbetalning på samma sätt som du betalade inom 14 dagar.

Returadress:
Sweden BuyersClub AB
Tullvaktsvägen 2
115 28, Stockholm
info@buyersclub.se
Telefon: 020 45 50 00

6.2 Reklamationer och garantier

Vi kontrollerar varje produkt innan den skickas till dig. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till dig, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att ersätta dig med en ny vara, ge tillgodobelopp eller motsvarande för att åtgärda felet. Om du upptäcker ett fel ska du så snart som möjligt kontakta vår kundservice.

Som kund har du alltid tre (3) års reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt konsumentköplagen. Upplever du ett fel med din vara ska du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss. Reklamationen måste göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet.

För varor som du handlar från oss gäller tillverkarens eventuella garantitid. Garantitiden varierar beroende på produkt. Om ingen garantitid är angiven på produkten sida, kontakta oss för information om din produkt.

7. Massbeställningar/beställningar från återförsäljare

Vi förbehåller oss rätten att ej leverera och återbetala massbeställningar samt beställningar från återförsäljare.

8. Äganderätt

Produkterna förblir vår egendom tills full betalning erlagts. Tills dess förbinder du dig att väl vårda produkterna och att inte utan vårt skriftliga medgivande vidta ändringar i dessa. Du äger inte rätt att överlåta eller upplåta nyttjanderätt till produkter som omfattas av ägarförbehåll.

9. Produkter och bilder

Bilderna på produkterna på Webbplatsen har endast illustrativa syften. Vi anstränger oss för att visa rätt färger men kan inte garantera att din dataskärm återspeglar produktfärgerna exakt. Produkter som har skickats till dig kan skilja sig något från dessa bilder. Förpackningen av produkter kan också variera från det som har visats i bilderna på Webbplatsen.

10. Boxar

Som en del av Tjänsten erbjuder vi Boxar. Detta är en egen avdelning på Webbplatsen och gäller under Villkoren för Webbshoppen/köpvillkor. Boxar är en sammansättning av olika produkter. Information kring max antal köp eller andra bestämmelser anges på Boxens produktsida.

11. Förmåner

Buyersclub erbjuder dig som medlem utvalda förmåner från externa samarbetspartners. Dessa kallar vi i detta avtal för Partnererbjudanden. Vid köp och utnyttjande av Partnererbjudanden gäller den aktuella partnerns villkor. Buyersclub ansvarar inte för utebliven rabatt vid felaktiga eller ogiltiga rabattkoder, länkar eller eventuella felskrivningar. Om du har frågor rörande dessa rabattkoder kan du kontakta oss via e-post på info@buyersclub.se

12. Integritetspolicy

För att läsa om hur vi lagrar och hanterar dina personuppgifter ber vi dig läsa vår integritetspolicy vilket är en del av dessa Villkor och tillsammans formar Avtalet mellan Buyersclub och dig.

13. Force Majeure

Vid händelser utanför vår kontroll, till exempel krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer och avbrott i allmän kommunikation ansvarar vi inte för eventuellt avtalsbrott till följd av detta.

Buyersclub ansvarar inte för om Webbsidan ligger nere eller inte fungerar korrekt på grund av externa eller interna orsaker såsom exempelvis underhållsarbeten, utveckling eller andra störningar.

14. Klagomål och tvister

Om du har ett klagomål ska du i första hand kontakta vår kundservice via e-post. Om vi inte kan enas, kan du skicka in en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden (Allmänna reklamationsnämnden, Box 174 101 23 Stockholm), i den mån nämnden är behörig att pröva frågan. Du kan läsa mer om förfarandet hos Allmänna Reklamationsnämnden på nämndens hemsida: www.arn.se. Du kan också använda dig av EUs onlineplattform för tvistlösning som du hittar på http://ec.europa.eu/odr.

15. Ändringar av dessa Villkor

Buyersclub kan ändra dessa Villkor från tid till annan. Vid ändring av dessa Villkor kommer vi att registrera ändringsdatumet. Om det är möjligt och nödvändigt kommer vi att informera dig om väsentliga ändringar i de texter som dessa Villkor avser. Vi kommer att informera dig via Webbplatsen eller via e-post.

Integritetspolicy

Gäller fr.o.m. 2019-11-22 och tills vidare.

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du besöker buyersclub.se och lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Vad är en personuppgift?

Personuppgifter är all typ av information som direkt eller indirekt kan härledas till en fysisk person som är i livet. Exempel på personuppgifter är: namn, e-postadress, telefonnummer, personnummer, IP-adress och kontonummer.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Sweden BuyersClub AB, 559016-7838 med adress Tullvaktsvägen 2, 115 56, Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det innebär att vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas på ett korrekt och lagligt sätt.

Vilka uppgifter lagrar vi?

Beroende på hur och i vilken utsträckning du använder vår webbplats och de tjänster som erbjuds via buyersclub.se eller kommer i kontakt med oss på annat sätt, så lagras uppgifter om dig.

Vi behandlar dessa uppgifter för särskilda ändamål, till exempel för att skicka information till dig, skicka din beställning eller tillhandahålla dig den tjänst som du har efterfrågat. Nedan hittar du mer information om vilka personuppgifter detta gäller.

Person- och kontaktinformation
Namn, adressinformation, e-post, mobilnummer, kön

Betalningsinformation
Kortinnehavare, Krypterade kortuppgifter, Betalningshistorik, Fakturaadress

Engagemang
Köphistorik, vilka produkter du köpt hos oss, tidpunkt för köp, summa, eventuella rabatter, vilka rabattkoder du hämtat hos oss, tidpunkt för hämtning, vilka mejl du öppnar och om du klickat i dessa mejl.

Korrespondens
Information du själv lämnar till oss när du kontaktar oss via e-post, telefon, chatt, sociala medier eller andra vis, som kassanotering i samband med köp.

Enhetsinformation
IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, geografisk information, operativsystem, plattform och skärmupplösning

Användarbeteende
Musrörelser, klick och scroll av sidor samt besökstid på sidan.

Kontoinformation
Lösenord, när kontot registrerades och om du skapade konto via specifik registreringskampanj.

Varför vi sparar dessa uppgifter

 • För att skapa och hantera ditt medlemskap.
 • Kunna leverera de produkter du beställt.
 • Skicka dig sms- eller mejl-aviseringar om leveransstatus.
 • Kontakta dig vid eventuella problem med leverans, tjänst eller medlemskap.
 • Kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, e-post och i våra konton i sociala medier.
 • För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, m.m.
 • För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post, e-post och sms/mms (som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via email eller sms/mms).
 • Analysera beteende, användning och rörelsemönster på webbplatsen för att få en förståelse av våra besökare och kunna vidareutveckla tjänsten.
 • Behandla din betalning eller förhindra eller upptäcka bedrägerier.
 • Underhålla, utveckla, testa och förbättra tjänsten.
 • Förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster.

Sammanställning av vår personuppgiftsbehandling

När du besöker vår webbplats

När du besöker vår webbplats, buyersclub.se utan att vara medlem eller om du är utloggad lagrar vi:

Kategorier av personuppgifter Ändamål Rättslig grund Lagringstid

Enhetsinformation
IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, geografisk information, operativsystem, plattform och skärmupplösning.

Underhålla, utveckla, testa och förbättra tjänsten.

Förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster.

Berättigat intresse

6 månader

Användarbeteende
Musrörelser, klick och scroll av sidor samt besökstid på sidan.

Analysera beteende, användning och rörelsemönster på webbplatsen för att få en förståelse av våra besökare och kunna vidareutveckla tjänsten.

Berättigat intresse

6 månader

När du registrerar ett konto

När du skapar ett konto och registrerar dig som medlem sparar vi endast den information, utöver den beskriven ovan, som du själv lämnar till oss. Uppgifterna du lämnar till oss är:

Kategorier av personuppgifter Ändamål Rättslig grund Lagringstid

Person- och kontaktinformation
Namn, e-post, mobilnummer, kön.

För att skapa och hantera ditt konto

Fullgörande av avtal


Behandlingen är nödvändig för att skapa och administrera dina medlemssidor och därtill knutna medlemsförmåner och i övrigt fullgöra vårt avtal med dig.

Så länge du har ett aktivt medlemskap
Om du är Basmedlem och ditt medlemskap varit inaktivt i 12 månader raderar vi ditt medlemskap och tillhörande information. Med inaktivt menar vi att du inte registrerat ett medlemsköp och även avböjt att erhålla nyhetsbrev och annan marknadsföringsinformation.

Person- och kontaktinformation för medlemskapskund
Namn, e-post, mobilnummer

För marknadsföringsändamål, via post, e-post och sms (som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via e-post eller sms); Samt aktiviteter som tävlingar och vinster.

Intresseavvägning – som tillhandahållare av en webbshop vars syfte är att erbjuda medlemmar låga priser och unika förmåner och rabatter har vi ett berättigat intresse att få kommunicera nyhetsbrev och annan marknadsföringsinformation till våra medlemmar.

Så länge du har ett aktivt medlemskap och inte invänder mot behandlingen genom att avböja mottagande av nyhetsbrev och annan marknadsföringsinformation.

Kontoinformation
Lösenord

För att tillhandahålla din inloggning med lösenord.

Fullgörande av avtal

Så länge du har ett aktivt medlemskap

Kontoinformation

När kontot registrerades och om du skapade konto via specifik registreringskampanj.

Mäta kampanjresultat och konverteringar.

Berättigat intresse

Så länge du har ett aktivt medlemskap

När du handlar som medlem och/eller uppgraderar ditt medlemskap

När du som registrerad medlem handlar från webbshoppen så sparar vi utöver ovan uppgifter även:

Kategorier av personuppgifter Ändamål Rättslig grund Lagringstid

Person- och kontaktinformation
Namn, adressinformation, e-post, mobilnummer

För att kunna leverera din beställning. Skicka dig sms- eller mejl-aviseringar om leveransstatus. Kontakta dig vid eventuella problem med leverans, tjänst eller medlemskap

Fullgörande av avtal


Så länge du har ett aktivt medlemskap

Person- och kontaktinformation
E-post

Skicka kundundersökning/feedback mejl för att kunna bättra vår tjänst och köpupplevelsen.

Berättigat intresse. Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att kunna kontakta dig med förfrågan om att recensera eller betygsätta produkt och/eller köpupplevelsen.

Så länge du har ett aktivt medlemskap

Betalningsinformation
Kontoinnehavare, kortinnehavare, Krypterade kortuppgifter Fakturaadress, Betalningshistorik

För att du ska kunna genomföra ett köp. Att vi ska kunna genomföra återbetalning och kompensation vid eventuella fel.

Rättslig förpliktelse

7 år efter genomfört köp

Enhetsinformation
IP-adress

För att minimera risken och upptäcka bedrägeri.

Berättigat intresse

7 år efter genomfört köp

Korrespondens
Eventuell information du lämnat som notering i kassan i samband med köp.

För att ge dig en möjlighet att uttrycka speciella önskemål eller preferenser i samband med ditt köp.

Berättigat intresse. Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att kunna kontakta dig med förfrågan om att recensera eller betygsätta produkt och/eller köpupplevelsen.

Så länge du har ett aktivt medlemskap

När du kontaktar vår kundtjänst

Kategorier av personuppgifter Ändamål Rättslig grund Lagringstid

Person- och kontaktinformation
Namn, e-post, mobilnummer

Kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, e-post och i våra konton i sociala medier.

Berättigat intresse

3 månader

Korrespondens
Information du själv lämnar till oss när du kontaktar oss visa e-post, telefon, chatt, sociala medier eller andra vis.

För att kunnna hjälpa dig med de frågor och funderingar du har.

Berättigat intresse

3 månader

Särskilt om intresseavvägning

När Buyersclub använder den rättsliga grunden ”intresseavvägning” har vi vägt skyddet för din personliga integritet mot vårt intresse att som företag, vars affärsidé bygger på att du får ta del av rabatter, personliga erbjudanden och andra förmåner baserat på din medlemstyp, kunna kommunicera och marknadsföra oss och våra varor och tjänster. Det innebär att vi bedömt att vårt berättigade intresse väger tyngre än eventuella motstående intressen på din sida. Vi hoppas och tror att även du ser fördelarna med denna typ av kommunikation. Skulle så inte vara fallet har du alltid rätt att motsätta dig att dina personuppgifter används för dessa ändamål. Du kan då skicka ett epost-meddelande till oss och påtala att du inte vill att dina personuppgifter behandlas för det ändamålet. Om vi får ett sådant meddelande kommer utskicken att upphöra.

Vilka kan vi komma att dela din information med

För att kunna tillhandahålla vår tjänst och kunna leverera de produkter du köpt, kan vi komma att överföra till, eller dela din information med utvalda tredje parter som lyder under dataskyddsförordningen GDPR.

Leverantörer och underleverantörer
Vid vissa leveranser såsom möbler och grillar kan vi komma att leverera dessa direkt från leverantör för att minimera kostnader och leveranstider. För att detta ska vara möjligt så delar vi i sådana fall med oss av: Förnamn, Efternamn, Bostadsadress, E-post samt Telefonnummer.

Betal- och kreditbolag:
För att hantera dina betalningar kan dina uppgifter delas med finansiella aktörer. Om du väljer att använda kredittjänster som tillhandahålls av våra partners kommer dina personuppgifter delas med betal- och kreditbolag. Våra partners kan även komma att ta en kreditupplysning på dig vid köp av exempelvis faktura.

Myndigheter

Vi kan komma att lämna nödvändig information till myndigheter som polisen, skatteverket eller andra myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du har godkänt att vi gör det. Ett exempel på laglig skyldighet är att lämna information för åtgärder mot penningtvätt och terroristfinansiering.

Logistik- och transportföretag
För att kunna leverera dina varor behöver vi dela med oss av dina uppgifter till tredje part som ska utföra leveranser.

Hur länge vi sparar dessa uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter i en form som möjliggör identifiering av dig endast så länge som är nödvändigt för ändamålen med behandlingen. Vi behandlar och sparar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för oss att kunna utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig. Vi sparar även dina personuppgifter för andra ändamål, som exempelvis bokföring, åtgärder mot bedrägerier eller penningtvätt. För dessa ändamål sparas personuppgifterna endast under den tid som krävs enligt tillämplig lag.

Var vi lagrar dina uppgifter

Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES och inom vårt eget IT-system som finns inom EU/EES. Vid systemmässig support och underhåll kan vi dock vara tvungna att överföra informationen till ett land utanför EU/EES. Oavsett i vilket land dina personuppgifter behandlas vidtar vi alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att skyddsnivån är densamma som inom EU/EES.

Dina rättigheter

Om du vill nyttja någon av dina rättigheter ber vi dig att kontakta oss via e-post. Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter inte sker i enlighet med dataskyddslagstiftningen har du även rätt att klaga till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten, som är tillsynsmyndighet.

 • Rätt till tillgång (registerutdrag)
  En rätt är att få bekräftelse på om vi lagrar uppgifter om dig samt begära ut dessa uppgifter.
 • Rätt till rättelse
  Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller ofullständig, har du rätt att begära rättelse.
 • Rätt till radering
  Under vissa omständigheter har du rätt att få dina personuppgifter raderade, t.ex. om behandlingen stödjer sig på ett samtycke och om du återkallar detta samtycke. Detta gäller dock inte om vi exempelvis är skyldiga enligt lag att bevara uppgifterna.
 • Rätt till begränsning
  Du har rätt att kräva att personuppgiftsbehandlingen begränsas, exempelvis om du motsätter dig uppgifters riktighet. Om du begär att behandlingen av dina uppgifter ska begränsas kan det innebära att vi inte kan uppfylla våra eventuella skyldigheter gentemot dig under den tid behandlingen begränsats.
 • Rätt till invändning
  Du har rätt att invända mot behandling som baseras på intresseavvägning genom att anmäla detta till oss t.ex. för direkt marknadsföring som nyhetsbrev där du kan klicka på avregistreringslänken i mejlet.
 • Rätt till dataportabilitet
  Du har rätt att kräva en kopia på de personuppgifter du själv tillhandahållit oss i strukturerad format, t. ex. för att kunna flytta detta till annan tjänst.
 • Hantera & radera dina personuppgifter
  Om du vill radera dina personuppgifter vi har lagrade om dig eller om du vill åberopa någon av dina andra rättigheter ska du kontakta oss via e-post till dataskydd@buyersclub.se. Vi kommer att besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och senast inom 30 dagar.

Nyhetsbrev och reklam

Mottagande av kampanjutskick är frivilligt och du kan när som helst meddela oss att du inte önskar ytterligare utskick. Avregistrering från utskick kan göras via uppsägningslänken som finns i varje digitalt utskick eller genom att kontakta oss.

Skyddande av dina uppgifter

Vi anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen och vidtar organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter enligt gällande Tillämplig Dataskyddslagstiftning.

Buyersclub använder krypteringsteknien Secure Sockets Layer, (”SSL”), för att skydda dina personuppgifter under dataöverföring. SSL krypterar beställningsinformation såsom namn, adress och betalningsinformation. Vår webbplats använder ett säkert SSL-certifikat från DigiCert (https://www.digicert.com/) för att bekräfta att vi följer säkerhetsprotokoll enligt branschens normer.

Externa webbsidor och applikationer

Som en del av tjänsten erbjuder vi rabattkoder från samarbetspartners. På denna avdelning förekommer det länkar till andra webbplatser och applikationer som inte kontrolleras av Buyersclub. Denna Integritetspolicy är endast tillämplig på ditt användande av buyersclub.se och vi ansvarar inte för innehållet i länkade applikationer/hemsidor och den behandling av personuppgifter som eventuellt görs av länkade samarbetspartners.

Cookies

Vad är cookies?

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan kan också användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator, kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen förra gången. När utgångsdatumet passerats raderas kakan när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Under tiden en användare är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i användarens dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk denne har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare. Källa: pts.se

Hur Buyersclub använder cookies

Vi använder sessionscookies på buyersclub.se för att du ska kunna använda vår tjänst på bästa sätt. Informationen i dessa cookies är enbart knuten till din dator (via din IP-adress) och ditt besök på vår webbplats. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare. Detta används bland annat för att upprätthålla en inloggning när du går mellan olika sidor under ditt besök.Vi använder oss tidvis även av permanenta cookies för att lagra inställningar som du gör mellan olika besök på webbplatsen. På webbplatsen används också tredjepartscookies för bland annat Google Analytics och Hotjar. Syftet är att förstå hur vår sida används och kunna förbättra den.

Hantera och radera dina cookies

Via inställningarna i din webbläsare eller enhet kan blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies eller att radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Notera att vissa funktioner på webbplatsen kan påverkas om inte cookies tillåts vilket kan försämra besöksupplevelsen. Kontakta oss via e-post till dataskydd@buyersclub.se om du vill radera eller blockera dina cookies.

Fördjupad information om vad cookies är samt hur du kan rensa/blockera cookies själv hittar du på www.minacookies.se.

Google Analytics

Vi använder oss av Google Analytics, en webbanalystjänst från Google. Tjänsten analyserar användningen av hemsidan, som den möjliggör genom exempelvis cookies textfiler som lagras på din dator/mobil. Du kan själv förhindra att den information som lämnats till Google bearbetas genom att ladda ned och installera plug-in-programmet till webbläsaren, som finns här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Hotjar

På buyersclub.se finns även analystjänsten Hotjar. Med denna tjänst kan vi analysera och utvärdera användarbeteenden som musrörelser, klick och scroll av sidor. För att möjliggöra detta placerar Hotjar cookies på din dator/mobil och kan lagra anonymiserad information om dig, t ex webbläsare, operativsystem och besökstid på sidan.Du kan även förhindra informationsbehandlingen med Hotjar via denna länk: http://www.hotjar.com/opt-out.

Tillsynsmyndighet

Datainspektionen är den tillsynsmyndighet som i Sverige övervakar att de som behandlar personuppgifter följer dataskyddsförordningen. Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Telefonnummer: 08-657 6100
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se

Ändring av integritetspolicyn

Om vi ​​gör ändringar i denna integritetspolicy, kommer vi att publicera den reviderade versionen på webbplatsen med ett uppdaterat revisionsdatum. Vi rekommenderar dig att läsa policyn regelbundet. Om det genomförs större ändringar som väsentligt förändrar denna policy, kan vi också meddela dig på annat sätt, exempelvis via e-post.

Om oss

Sweden Buyersclub är en shoppingklubb, vår butik finns endast på nätet men både kontor och lager ligger i Stockholm.

På Buyersclub prissätter vi produkter lite annorlunda. Vi säljer allt med upp till 99% lägre pris än “rekommenderat” genom att ta bort de höga försäljningsmarginalerna på alla produkter och istället ha en låg prenumerationskostnad. Detta innebär att våra fantastiska medlemmar handlar tiotusentals olika produkter inom hem och hushåll, teknik, skönhet, leksaker, produkter till husdjuren och mycket mer till Sveriges lägsta priser. I flera fall världens.

Vi säljer även boxar. Boxar med teman baserat på högtider, årstider eller evenemang. Genom att kombinera produkter på detta sätt kan vi få ner priserna och sälja allt med minst 50% rabatt. Ofta billigare än så.

På tal om billigt; prenumeranter får dessutom hämta hem en produkt helt gratis. varje månad.

Utbudet växer hela tiden och vi har många roliga nyheter planerade framöver. Skapa ett konto idag och bli medlem helt gratis - eller skaffa Buyersclub Plus för 69 kr/mån för att låsa upp en värld av smartare, roligare shopping.

Undrar du över något?

Du får oftast snabbast svar genom att läsa igenom de vanligaste frågorna vi tar emot:

Har du fortfarande något du funderar över? Skriv din fråga i chatten så svarar vi så snart som möjligt! Är chatten inte aktiv? Skicka ett mail eller ring oss istället.

Ring oss på 020-45 50 00 eller maila oss på info@buyersclub.se

Våra telefontider är:
Måndag - Fredag: 09:00 - 12:00

Kom rätt direkt

För de ärenden som inte behöver gå via kundtjänst.

Vill du diskutera samarbeten?
sonja@buyersclub.se

Söker du jobb?
cv@buyersclub.se

Lager och logistik
viktor@buyersclub.se

GDPR-relaterat
dataskydd@buyersclub.se