Aktiva Quiz

Vem tror du att du är?

Avkoda ledtrådarna för att gissa vem varje beskrivning handlar om. Har du vad som krävs för att klara frågorna och plocka hem veckans presentkort?

prispott
20 000 kr
ämne
Vem tror du att du är?
avslutas
24 September, 17:00

Om våra quiz

Varje tisdag sätter vi ihop ett klurigt quiz som våra medlemmar kan delta i under några dagar. Om man är bra på ämnet kan man dessutom vinna lite pengar att handla för. Quizen är ett roligt sätt för oss att belysa kampanjer, händelser eller bara berätta om nyheter i vårt sortiment.

Vinstpotten bekostas av oss eller den som är sponsor för quizet. Om du är en av de lyckliga vinnarna så får du vinstsumman insatt som presentkort på din profil när quizet avslutats. Beloppet kan du sen handla för från hela vårt sortiment med undantag från nikotinprodukter, fraktkostnader och medlemskapsavgifter.

Vill du ge oss tips på ämnen eller feedback hur vi kan förbättra vårt quiz? Skicka gärna dina förslag till oss - Vi älskar att höra vad våra medlemmar tycker!

Våra senaste avslutade Quiz

Kulinariska konster

Utforska de fina detaljerna i matlagningens värld med detta quiz. Testa dina kunskaper om allt från zestning till gratinering. Är du redo att bevisa att du är en sann mästare i köket?

prispott
20 000 kr
ämne
Matlagning
avslutades
17 September, 12:00

Vem har världsrekordet?

Testa dina kunskaper om världsrekord inom sport, geografi och mer. Klarar du av att svara rätt på alla frågor? Utmana dig själv och vinn presentkort i detta spännande quiz!

prispott
20 000 kr
ämne
Världsrekord
avslutades
10 September, 17:00

Har du koll på svampen?

Hösten är fantastisk på många sätt - inte minst tack vare all svamp som ploppar upp i skogen. Men vad vet du om svamp egentligen? Testa dina kunskaper i detta kluriga quiz innan du tar med korgen ut i skogen.

prispott
20 000 kr
ämne
Svampar
avslutades
03 September, 12:00

Smartare än en femteklassare?

Om du höll dig vaken i skolbänken under mellanstadiet så har du stor chans att vinna presentkort i denna veckas quiz!

prispott
20 000 kr
ämne
Smartare än en femteklassare?
avslutades
27 August, 12:00

Mixquiz vecka 33

Vinn presentkort att handla för i veckans kluriga quiz. Lycka till!

prispott
20 000 kr
ämne
Allmänbildning
avslutades
20 August, 12:00