Aktiva Quiz

Alla hjärtans quiz #2

Alla hjärtans dag närmar sig! Den här veckan fokuserar vi därför mer på presenttips. Lycka till!

prispott
20 000 kr
ämne
Alla hjärtans dag
avslutas
05 February, 12:00

Kommande Quiz

Kommer snart

Våra flitiga Quiz-skapare samlar just nu in fakta och inspiration för att kunna knåpa ihop detta Quiz.

prispott
15 000 kr
ämne
Kommer snart
startar
07 February, 12:00

Om våra Quiz

Varje tisdag sätter vi ihop ett klurigt Quiz som våra medlemmar kan delta i under några dagar. Om man är bra på ämnet kan man dessutom vinna lite pengar att handla för. Quizen är ett roligt sätt för oss att belysa kampanjer, händelser eller bara berätta om nyheter i vårt sortiment.

Vinstpotten bekostas av oss eller den som är sponsor för Quizet. Om du är en av de lyckliga vinnarna så får du vinstsumman insatt som presentkort på din profil när Quizet avslutats. Beloppet kan du sen handla för från hela vårt sortiment.

Vill du ge oss tips på ämnen eller feedback hur vi kan förbättra vårt Quiz? Skicka gärna dina förslag till oss - Vi älskar att höra vad våra medlemmar tycker!

Våra senaste avslutade Quiz

Alla hjärtans quiz #1

Alla hjärtans dag närmar sig men har du tänkt på vad du ska ge i present? I veckans quiz hoppas vi kunna ge dig lite tips samtidigt som vi testar om det bor en romantiker i dig.

prispott
20 000 kr
ämne
Alla hjärtans dag
avslutades
29 January, 13:00

Kost och näring

Veckans quiz handlar om kost och näring där vi testar dina kunskaper om lite av varje. Klarar du det är du med och delar på prispotten i presentkort!

prispott
20 000 kr
ämne
Kost och näring
avslutades
22 January, 12:00

Hälsoquiz - Träning

Hur mycket kan du om träning och motion? Gör veckans quiz för att ta reda på det. Klarar du alla frågor är du med och delar på veckans prispott.

prispott
20 000 kr
ämne
Träning
avslutades
15 January, 12:00

Vad minns du från 2022?

Har du koll på förra årets nyhetshändelser? Gör veckans quiz för att ta reda på det. Klarar du alla frågor är du med och delar på veckans prispott. Lycka till!

prispott
20 000 kr
ämne
Händelser under 2022
avslutades
08 January, 12:00

Mellandagsquiz

Fick du inte riktigt det du önskade dig i julklapp? Oroa dig inte, det är därför vi har mellandagar. Gör vårt Quiz för att få lite shopping-inspiration och en chans att vinna presentkort på samma gång. Lycka till!

prispott
20 000 kr
ämne
På tal om...
avslutades
01 January, 12:00