Medlemsshopping med upp till 100% rabatt

Pålägg vill du ha på mackan - inte på produktens pris. Skaffa Buyersclub Plus för 49 kr/månad eller 499 kr/år så tar vi bort alla kostnadspålägg och ger dig full tillgång till Sveriges billigaste shopping.

Som Plus-medlem erbjuder vi dig detta:

Shopping

Uppskattat värde: 10 000 kr

Produkter du känner igen till priser du aldrig sett förut. Hitta prylar från klassiska och välkända varumärken såväl som nya uppstickare. Galet låga priser, stort utbud och snabba, pålitliga leveranser. Smartare shopping helt enkelt!

Boxar

Uppskattat värde: 6 000 kr

Här snackar vi vardagslyx eller en riktigt bra gåva till någon du tycker om. Varje månad släpper vi minst en ny box med 70% - 90% rabatt. Boxens innehåll varierar efter säsong, högtider och temadagar. Vi fyller den med produkter av hög kvalité och drar ner priset så mycket det bara går.

Gratisprodukter

Uppskattat värde: 2 000 kr

Ingenting är gott nog åt våra Plusmedlemmar men vi har hört att gratis är godast; därför låter vi dig hämta hem flera gratisprylar varje månad! Det kan vara allt från smarta och roliga prylar till varuprover från våra generösa partners. Lägg till produkterna i din beställning för endast 0 kr.

Vad ingår i de olika medlemskapen?

När du skapar ett medlemskap så blir du direkt en kostnadsfri Basmedlem. Om du vill nyttja alla fördelar med att vara Plusmedlem så kan du uppgradera dig lite längre ner eller i kassan när du lägger en beställning. Här har vi samlat de stora skillnaderna mellan medlemskapen.

Bas
Plus
Kan man shoppa till de röda priserna?
Får jag hämta gratisprodukter?
Kan jag köpa boxar med minst 70% rabatt?
Får jag en belöning om jag värvar nya Plus-medlemmar?
Hör ni av er när nya, spännanden saker sker?
Kostar medlemskapet något?
Bas-medlemskapet är alltid gratis
49 kr/mån eller 499 kr/år + gåva

Vad säger våra medlemmar?

4.5 / 5

Förköp 1 års Plus och välj en gåva

Buyersclub Plus kostar 49 kr/månad men du kan välja att förköpa ett års medlemskap för endast 499 kr (istället för 588 kr) och även välja en av nedan välkomstgåvor helt gratis.

Chili

Softybag är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv. Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften och använd på tomten, i vattnet, på stranden eller klipporna.

499 kr Gåva värd 499 kr
Bordsfläkt Ø30 cm

En stilren bordsfläkt med en diameter på hela 30 cm. Välj mellan 3 hastigheter för att anpassa till just dina behov. Med sin oscillerande funktion får du luften att sprida sig i hela rummet. Säkerhetsgallret runt fläkten är tillverkat av metall och säkerställer att inga fingrar eller annat råkar komma in i fläkten vid drift.

499 kr Gåva värd 275 kr
Stekpanneset i 3 storlekar

Ett stekpanneset i tre olika storlekar; 20 cm, 24 cm och 28 cm. Perfekt för att kunna använda vid olika tillfällen eller samtidigt. Stilrena stekpannor i teflon försedda med non-stick-marmorbeläggning som låter dig steka i mindre olja eller fett och förenklar rengörningen. Kan användas till alla typer av hällar. 

499 kr Gåva värd 1099 kr
Eller prenumerera månadsvis
Buyersclub Plus - månadsvis betalning För dig som vill testa tjänsten först eller inte vet var i världen du befinner dig om ett år. Du kan när som helst konvertera detta medlemskap till en årsprenumeration och får då givetvis ta del av de aktuella gåvorna.
49 kr/mån Första månaden gratis
Välj

Ingen bindningstid

Ingen uppsägningstid

Full tillgång

Välj prenumeration för att fortsätta