Intense Hydrate by REF

Den här hårvårdsboxen med produkter från svenska varumärket REF skyddar, återfuktar och tillför glans till ditt hår. Unna dig själv eller någon nära en premiumbox med närande hårvårdsprodukter.

299 kr

Rekommenderat pris: 680 kr

Cashback: 55 kr

Boxen innehåller

En hårvårdsbox som skyddar, återfuktar och tillför glans till ditt hår.

Intense Hydrate Shampoo

Ett sulfatfritt schampo berikat med noga utvalda botaniska extrakt för att stärka, skydda och återfukta håret. Formulan låser in fukten i håret och ger ett friskare mer lätthanterligt hår.


Användning: Applicera schampot i blött hår, massera in produkten jämt i håret och hårbotten. Skölj ur schampot noggrant och återupprepa processen en gång till vid behov.285 ml.

Intense Hydrate Conditioner

Det tillhörande balsamet innehåller även det välgörande botaniska extrakt som stärker, återfuktar och skyddar håret. Formulan innehåller kokosolja och bergamottolja som återfuktar hårstråna på djupet och tillför en vacker glans till håret.


Användning: Applicera formulan längs med längderna. Låt verka ett par minuter och skölj sedan noggrant ur balsamet.245 ml.

Leave In Treatment

En intensivt återfuktande behandling med näringsrika botaniska extrakt som ger en fantastisk glans till håret på samma gång som den gör håret mer lätthanterligt och mjukt.


Formulan innehåller glycerin, organisk kokosnötsolja och jojobaolja. Den här ultimata kombinationen av ingredienser återfuktar håret på djupet utan att håret känns tungt. Leave In Treatment passar alla hårtyper och ger en härlig boost till håret.


Användning: Massera in en liten mängd av produkten i handdukstorrt hår.125 ml.

Intense Hydrate by REF

Den här hårvårdsboxen med produkter från svenska varumärket REF skyddar, återfuktar och tillför glans till ditt hår. Unna dig själv eller någon nära en premiumbox med närande hårvårdsprodukter.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 55 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar