Time to Moisturize

Det är viktigt att hitta dom där stunderna i vardagen då man kan slappna av och fokusera på sig själv. I den här boxen finner du produkter som är enkla att använda, ger snabba resultat och har en uppiggande effekt. Ge mer fukt till huden och njut av de lugna stunderna samt det strålande resultatet som dessa premiumprodukter efterlämnar.

349 kr

Rekommenderat pris: 901 kr

Cashback: 63 kr

Boxen innehåller

Ansiktstvätt, ögonkräm, ansiktskräm och ansiktsmasker.

Moisturizing Face Wash

Som standard är alltid en ansiktsrengöring grunden i en bra hudvårdsrutin. Med den här ansiktsrengöringen från Beard Monkey rengör du skonsamt och effektivt din hud. Formulan avlägsnar orenheter och gör rent huden på djupet samtidigt som den bibehåller hudens naturliga fuktbalans.


Formulan är både mjukgörande och fuktighetsbevarande och är lätt parfymerad för en härligt fräsch känsla.


Användning: Applicera produkten i ansiktet tillsammans med ljummet vatten och massera huden i cirkelrörelser. Skölj av ansiktet ordentligt och njut av den rena känslan. Den här ansiktstvätten kan du använda både morgon och kväll. Följ gärna upp med en fuktkräm exempelvis, Million Dollar Bronze Cream.100 ml.

Imprinting Hydrogel Mask

Ibland behöver huden en extra fukt-boost, inte minst sagt när det är kallt ute och huden blir extra torr. Den här ansiktsmasken från BIOEFFECT är en så kallad gel-mask som återfuktar huden på djupet och i kombination med ett effektivt serum i masken stimuleras kollagenproduktionen vilket bidrar med stadga och elasticitet till huden.


Med åldern minkar cellförnyelsen vilket innebär att fina linjer träder fram. För att motverka detta är det extra viktigt att återfukta huden. Masken innehåller EFG (Epidermal Growth Factor) ett naturligt protein i huden. Genom att addera EFG stimuleras kollagenproduktionen vilket bibehåller en mer ungdomlig hud. Luta dig tillbaka och låt den här växtbaserade masken göra underverk för din hy.


Användning: Veckla ut masken och ta bort den genomskinliga plastfilmen. Lägg masken på ansiktet med gel-sidan mot ansiktet. Ta sedan bort det vita ytskiktet på maskens framsida och låt masken verka i 15 minuter, effekten av EFG förstärks i fuktig miljö därav är det en ypperlig ingrediens i en gel-mask. Väl när du tagit av masken masserar du in resterande serum i huden.


25 ml.

Million Dollar Bronze Cream

Utan sol på flera månader ser huden lätt glåmig och tråkig ut men genom att addera den här ansiktskrämen från Raw Naturals Brewing Company får ansiktet ett lyft som gör att den ser piggare ut.


Den här fuktkrämen boostar din hud med energi, fukt och innehåller en lätt färg som jämnar ut och fräschar upp hudtonen och bidrar med ett ostoppbart lyster. Med ingredienser som havreolja och jojoba både skyddar du huden på samma gång som du lugnar den och motverkar rödhet.


Användning: Applicera fuktkrämen jämnt i ansiktet med fingertopparna varje morgon på torr och rengjord hud för ett strålande resultat.75 ml.

High-Gear Eye Roll-On

Det är dags att få se oförskämt pigg ut. Med den här kylande ögongelen reduceras mörka ringar under ögonen samtidigt som vårdande ingredienser stärker och stramar upp huden runt omkring ögonen.


Formulan innehåller naturliga flavonoider som stimulerar kollagensyntesen och därmed stärker vävnaden runt ögonen. Oljor från oliv och havre som återfuktar och lugnar huden samt svart te och xylitol som piggar upp, reducerar mörka ringar och påsighet.


Produkterna från RAW är veganska och tillverkade i Sverige.


Användning: Med den smarta applikatorn rullar du enkelt ut formulan under ögonen och kan sedan varsamt dutta ut krämen med fingertopparna. För en extra kylande effekt kan du förvara produkten i kylskåpet.15 ml.

Clay Mask

Få snabba resultat med den här effektiva lermasken från Ecooking. Lermasken djuprengör, fräschar upp huden, minskar synliga porer och motverkar ojämnheter.


Formulan innehåller en kombination av irisextrakt, A-vitamin och zinksalt som ger en jämnare, lenare hud med minskade porer. Den fantastiska sammansättningen av ingredienser motverkar dessutom orenheter och jobbar förebyggande för att hålla huden frisk.


En lermask är ett värdefullt verktyg för att den som vill undvika glansig hud då den hjälper till att minska hudens sebumproduktion.


Användning: Applicera ett jämnt lager på rengjord och torr hud. Låt masken verka ca 10 minuter tills det att den stelnat. Skölj sedan av masken med ljummet vatten. Undvik att applicera masken runt ögonområdet. Rekommenderad användning för bästa resultat är 2-3 gånger i veckan.100 ml.

Time to Moisturize

Det är viktigt att hitta dom där stunderna i vardagen då man kan slappna av och fokusera på sig själv. I den här boxen finner du produkter som är enkla att använda, ger snabba resultat och har en uppiggande effekt. Ge mer fukt till huden och njut av de lugna stunderna samt det strålande resultatet som dessa premiumprodukter efterlämnar.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 63 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar