Iconic Hair

Ta hand om och styla ditt hår med otroliga produkter från märken så som REF, Ga.Ma och Dessata. Oberoende av hårtyp och hårbehandling kommer dessa produkter att passa just dig. Skapa fina lockar eller platta skonsamt ditt hår. Slut på present-ideér? Då är den här boxen din lösning! Valentines

499 kr

Rekommenderat pris: 1202 kr

Cashback: 59 kr

Boxen innehåller

Schampo, hårinpackning, plattång och hårborste.

Illuminate Colour Shampoo

Det här schampot innehåller botaniska extrakt som är speciellt utvalda för att skydda, stärka och ge lyster till naturligt och färgbehandlat hår.


Formulan innehåller stärkande och färgbevarande näringsämnen och är berikad med ingredienser så som acaí- och jojobaoljor innehållande vitaminer, omega 3 och omega 6. Allt för att du ska få en frisörsalongkänsla efter varje dusch.


Schampot är fritt från sulfater, rikt på quinoa protein, veganskt, och är cruelty free märkt.285 ml.

Illuminate color masque

Följ upp schampot med en tillhörande skyddande behandling innehållande botaniska extrakt. Formulan är speciellt utvecklad för att bevara, stärka och ge glans åt färgat hår.


Hårmasken innehåller ett Color Preserve System som är ett naturligt UV-skydd som skyddar håret mot UV-stråling och fria radikaler. Produkten är berikad med stärkande quinoa protein, vilket är som naturens egna keratin som både stärker och skyddar håret.


Tack vare organisk acai-olja boostas håret med vitaminer och antioxidanter som ger en speglade glans och färgreflektion.200 ml.

Keration Elegance plattång - Ga.Ma

Skapa en elegant look med den här snygga plattången i ultra-tunn design. Utrustad med Mirco Glitt-teknik skyddar den hårets naturliga keratin vilket motverkar slitet och tråkigt hår.


Plattången har en minimal temperatur på 130° och en maximal temperatur på 230° grader och är därför funktionell för den med mycket, tjockt och krusigt hår.


Det här är ett lätt och praktiskt verktyg att använda och tack vare långa och lutande värmeplattor (120 x 25 mm) går det även väldigt bra att locka håret med den här plattången.Automatisk avstängning: Ja


Kabelläng: 1,8 m.

Detangler Utredningsborste

Avlägsna enkelt tovor och trassel med den här lila hårborsten från Dessata. Borsten hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet och kan användas för att reda ut både vått och torrt hår, helt smärtfritt.


Dessata är en utomordentlig utredningsborste och passar alla hårtyper.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar