Essential Eye Makeup

Skapa en fängslade snygg ögonmakeup med Essential Eye Makeup. Innehållet i boxen öppnar en värld full av möjligheter, du kan antingen skapa en neutral och lätt look eller ta din ögonmakeup till en mer avancerad nivå. Bygg upp mascara, ögonskugga och applicera kajal för att skapa ett fantastiskt djup och intensitet i din sminkning.

Medlemspris:129 kr
Värde:430 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Ögonskuggspalett, mascara, kajal, necessär och en ögonfransformare

Isadora Eye Shadow Quartet - Savannah Sunset 69

Matta och frostade ögonskuggor med jämn, silkeslen finish!

Eye Shadow Quartets speciella puderteknik smälter på huden och efterlämnar en viktlös, krämig och silkeslen finish som nästan känns som en flytande formula. Paletten innehåller fyra kompletterande nyanser som du kan använda efter behag, samt en liten sponge-applikator. Ögonskuggorna är både lätta att bygga upp och blanda.

Avalea ögonfransformare

Med en ögonfransformare ger du fransarna en fin uppböjd framhävande form som skapar en illusion av längre, fylligare ögonfransar. Applicera mascara efter att du böjt fransarna för ett långvarigt resultat.

Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie Mascara är en tidlös volymmascara som har varit svenska folkets favorit i många år. Med den klassiska volymborsten i nylon kan du lätt bygga upp en naturligt fin volym.

Formulan är fyllig, klumpfri, snabbtorkande och smular inte. Den här mascaran från Max Factor passar dessutom bra för den med känsliga ögon, den är både oftalmologiskt och kliniskt testad.

9 ml

The Colossal Kajal 12h Extra Black

Med The Colossal Kajal 12h Extra Black från Maybelline kan du skapa en hållbar intensiv ögon-look. Kajalen har en utmärkt formula för att måla en elegant linje längs med ögat .

Tack vare dess skruvfunktion är den inte bara lätt att använda utan även lätt att ta med då den aldrig behöver vässas.

Mini-necessär

Den genomskinliga necessären är anpassad för dig på resande fot. Passar utmärkt i handväskan eller i handbagaget och rymmer de absolut viktigaste necessärprylarna.

Tack vare att den är genomskinlig kan du lätt hålla koll på innehållet och underlättar för dig att hitta rätt produkt för när du exempelvis vill bättra på din ögonskugga eller mascara.


Mått
Bredd: 22 cm
Höjd: 14 cm

Se alla boxar