Fri frakt varje månad 🥳

Birdie Box

Äntligen är den här! Boxen för alla golfälskare som redan startat säsongen eller för de som fortfarande ser fram emot årets första runda. Oavsett vilket har vi nu tagit fram en box med prylar som är lika användbara vare sig du är pro eller en ofrivillig golfare. Lycka till!

Medlemspris:169 kr
Värde:699 kr

Boxen innehåller

3-pack Titleist Tour Soft golfbollar, 20 st long life peg, handduk, greenlagare, 3-in-1 borste och vattenflaska

Titleist Tour Soft golfbollar

TourSoft bollen är konstruerad med Titleist största kärna någonsin och kommer med ett skal för att leverera den mjukaste känslan i sin kategori av golfboll.
Bollen är designad för att leverera hög hastighet för mer längd och utmärkta närspelsegenskaper.

Antal: 3 st

Long life peg

Perfekta driver-peggar med otrolig hållbarhet. Eftersom de inte knäcks så tenderar de att flyga lite längre vid tillslag men tack vare de starka färgerna så hittar du dem direkt. Huvudet är av silikon och något större än en vanlig peg vilket gör att bollen ligger stadigt och still även om det blåser till. Boxen innehåller 20 stycken peggar i olika färger och kommer räcka säsongen ut.

Storlek: 83 mm

Handduk

Lätt och smidig golfhandduk för att hålla dina klubbor rena och fina från sand och gräs under hela rundan.

Färg: Svart

Greenlagare

Håll greenen välmående med hjälp av en greenlagare. Varje gång du slår upp gräset eller gör ett nedslag tar banan stryk. Därför bör alla golfare ha en greenlagare, så att banan kan återhämta sig snabbare och hållas i bästa möjliga skick. Den är ihopfällbar och har en magnetisk markör.

3-in-1 borste

Perfekt borste som låter dig njuta av bättre slag med renare klubbor. Rengör träklubborna med nylon-borsten, järnklubborna med mässing-borsten och skårorna med piggen i mitten. När du är klar skjuter du in alla borstar igen för att inte repa något.

Vattenflaska

Smart vattenflaska som inte tar upp mer plats i bagen än två golfbollar när den är tom. Fyll den inför rundan och du har 0,7 liter uppfriskande vatten att svalka dig med. Spännet låter dig fästa flaskan på bagen eller vagnen för att enklare komma åt den. BPA-fri.

Storlek: 0,7 liter

Se alla boxar