Bed Head

Bed Head är boxen för alla oss som älskar att vårda vårt hår. För att håret ska glänsa och må bra behöver vi ta hand om det. Därför har vi skapat denna box som är full av vårdande produkter för håret. Ta dig tid och ta hand om ditt vackra hår.

Medlemspris:339 kr
Värde:1179 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Shampoo, Balsam, Spray conditioner, Scrunchie och Handduksset.

Shampoo

Recharge High Octane Shine Shampoo 250ml - är full med antioxidanter och vitaminer som ger håret en högoktanig, reflekterande glans samt skyddar mot oljor och produktrester.

250 ml

Balsam

Recharge High Octane Shine Condtioner 200ml - Recharge Shine Balsam är fullt med antioxidanter och vitaminer som ger håret en högoktanig, reflekterande glans samt skyddar mot oljor och produktrester.

200 ml

Spray conditioner

Stärkande leave-in spray som mjukar upp och polerar skadat eller torrt hår. Håret återupplivas och går lättare att reda ut. Innehåller gojibär och vegetabiliska proteiner som ger håret maximal power och är färgbevarande. Skölj ej.

175 ml

Scrunchie

Trendig och moderiktig scrunchie från varumärket Avalea . Den är skonsam mot håret och dessutom får du en moderiktig look.

Handuksset

Handuksset Retreat Charcoal i kommer i tre olika storlekar som passar för olika tillfällen. Gjorda av hela 550 g bomull för att ge en extra mjuk känsla och har samtidigt en väldigt bra uppsugningsförmåga.

Storlekar:
2 st för ansikte: 30 x 30 cm
2 st för händer: 50 x 85 cm
2 st badlakan: 70 x 120 cm

Färg: Charcoal

Se alla boxar