Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Vad kan du om trädgård och odling?


Prispott
20 000 kr
Tema
Trädgård och odling
Antal frågor
15 st

Om detta quiz

Redan i januari och februari börjar tiden för att så frön med lång utvecklingstid, som tomat, selleri, purjolök, aubergine, chili och paprika. Detta fortsätter in i februari och mars, då det är dags att påbörja de allra första sådderna. För att säkerställa en skörd under sommaren, måste en del av de bästa köksväxterna förodlas inomhus. Denna period är avgörande för att planera och förbereda för en lyckad odlingssäsong.

Därför tänkte vi den här veckan testa dina kunskaper om växter och odling med ett klurigt quiz! 20 000 kr ligger som vanligt i prispotten och delas mellan de som visar sin kunskap genom att svara rätt på alla frågor.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara har ett spirande intresse för växter, blommor och odling, är detta quizet för dig. Förbered dig på att sätta dina kunskaper på prov, lära dig något nytt och kanske till och med vinna en del av den härliga prispotten. Så ta fram dina trädgårdshandskar, damma av dina böcker om botanik, och delta nu!

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Missa inte

Fynda fröer, planteringsjord och allt inför odlingssäsongen!

Till odling

Detaljer

Namn Vad kan du om trädgård och odling?
Ämne Trädgård och odling
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 15 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Starttid 27 February, 12:00
Sluttid 05 March, 11:00