Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Världshälsodagen

Hur mycket kan du om hälsa och välbefinnande?


Prispott
20 000 kr
Tema
Mixquiz: Hälsa
Antal frågor
14 st

Om detta quiz

Den 7 april varje år uppmärksammar WHO Världshälsodagen. Dagen är till påminnelse av WHO:s bildande 1948. I fjol, 2023, firade WHO 75-årsjubileum under temat "Hälsa för alla". I år är temat "Min hälsa, min rätt."

Årets tema är tungt. Det tar upp att alla ska ha tillgång till bra vård och hälsa, trots problem som sjukdomar, krig och luftföroreningar samtidigt som den belyser att många länder inte gör tillräckligt för att detta ska bli verklighet.

Vi tänkte uppmärksamma denna dag med ett quiz - men vi har valt att hålla krig och katastrofer utanför och istället köra ett quiz med ett mixat hälsotema där vi testar dina kunskaper om allt från vitaminer till klassiska styrkeövningar.

Prispotten delas lika mellan vinnarna och för att bli en av dem behöver du svara rätt på alla frågor.

För dig som är intresserad av sport, fysisk aktivitet och återhämtning så har vi en hel kategori med redskap och tillbehör

Behöver du komplettera din kost? Vi har den perfekta kategorin för dig. Kolla in vårt sortiment på kosttillskott och vitaminer!

Vi har en hel kategori med böcker om mat och dryck. Här kan du hitta inspiration för mat, dryck och dieter som skulle passa dig.

Vi vill inte heller glömma att nämna viktigheten av psykisk hälsa. Så för dig som vill jobba på ditt psykiska välmående eller bara lära dig något nytt har vi en hel kategori med hälso- och livsstilsböcker.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Hur mycket kan du om hälsa och välbefinnande?
Ämne Mixquiz: Hälsa
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 14 st
Tid att genomföra ca: 7 min
Starttid 02 April, 12:00
Sluttid 09 April, 11:00