Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Presenteras av Buyersclub

Hur mycket kan du om böcker och författare?


Prispott
20 000 kr
Tema
Litteratur
Antal frågor
14 st

Om detta quiz

För att fira lanseringen av vår nya produktkategori, böcker, med över 40 000 titlar till nätets lägsta priser, tänkte vi den här veckan testa dina kunskaper om böcker och författare. Har du till exempel koll på vem som har skrivit böckerna om Harry Potter eller vad Charlotte Kallas nyligen släppta självbiografi heter?

Utmana dig själv eller dina vänner. Vinnarna delar på prispotten som denna vecka är 20 000 kr.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Nytt sortiment

Fynda tusentals titlar inom skönlitteratur, biografier, deckare och mycket mer.

Till böcker

Detaljer

Namn Hur mycket kan du om litteratur?
Ämne Litteratur
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 14 st
Tid att genomföra ca: 7 min
Starttid 28 November, 12:00
Sluttid 05 December, 11:00
Allt för bakningen