Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Känner du igen den romantiska filmen?


Prispott
20 000 kr
Tema
Romantiska filmer
Antal frågor
17 st

Om detta quiz

I detta quiz bjuder vi in dig till en romantisk resa genom filmens värld, där kärleken står i centrum. Med anledning av Alla hjärtans dag (nästa onsdag) fokuserar vi på att testa dina kunskaper om klassiska och moderna romantiska filmer. Du kommer att presenteras med en bild från en ikonisk film med romantiskt tema, och utmaningen är att korrekt gissa vilken film som scenen är hämtad från. För varje fråga ges tre svarsalternativ, men endast ett av dem är rätt. För att hålla det enhetligt så är alla filmtitlar på engelska.

Så vad väntar du på? Testa dina filmkunskaper och upptäck nya mästerverk att lägga på din "måste se"-lista. Alla som svarar rätt på alla frågor delar på veckans prispott, som delas ut i form av digitala presentkort. Dessa presentkort kan som vanligt användas för att handla på siten.

Quizet innehåller många bilder så en stabil internetmottagning behövs för att du ska kunna göra quizet.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Känner du igen den romantiska filmen?
Ämne Romantiska filmer
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 17 st
Tid att genomföra ca: 9 min
Starttid 06 February, 12:00
Sluttid 13 February, 11:00
Allt för bakningen