Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Presenteras av Buyersclub

Tävla om en prispott på 20 000 kr


Prispott
20 000 kr
Tema
Julkalendrar
Antal frågor
12 st

Om detta quiz

Svenska julkalendrar har varit en ikonisk del av jultraditionen i över 60 år. Denna tradition, som börjar den första december och fortsätter varje dag fram till julafton, har bjudit på mängder av äventyr och minnesvärda stunder.

Men hur väl minns du dessa magiska ögonblick och de karaktärer som förgyllt svenska vinterkvällar? Det är dags att dyka ner i minnenas arkiv och testa dina kunskaper om några av de julkalendrar som har en alldeles speciell plats i våra hjärtan.

Och missa inte att vi i år tar denna tradition till en ny nivå – vi har nämligen en egen julkalender! Varje dag fram till julafton öppnar vi en ny lucka med ett nytt fantastiskt erbjudande, så var med oss i denna spännande nedräkning till jul!

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Julkalendern

Vilket erbjudande gömmer sig bakom dagens lucka?

Öppna dagens lucka

Detaljer

Namn Julkalendrar
Ämne Julkalendrar
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 12 st
Tid att genomföra ca: 6 min
Starttid 05 December, 12:05
Sluttid 12 December, 11:00
Allt för bakningen