Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Hur mycket kan du om påsken?


Prispott
20 000 kr
Tema
Påskfirande
Antal frågor
13 st

Om detta quiz

Påsken är här! Är du redo att testa dina kunskaper? Delta i vårt påskquiz och få chansen att vinna en del av den stora prispotten på 20 000 kr! Detta interaktiva quiz är fyllt med frågor som sträcker sig från ägg, godis, påskmust och historia till roliga fakta om denna färgstarka högtid. Svara rätt på alla frågor för att kamma hem en del av prispotten!

Vi erbjuder även ett brett sortiment med godis och snacks för de som föredrar att fylla deras egna ägg!

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Hur mycket kan du om påsken?
Ämne Påskfirande
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 13 st
Tid att genomföra ca: 7 min
Starttid 26 March, 12:00
Sluttid 02 April, 11:00