Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Hur bra är du på att stava?


Prispott
20 000 kr
Tema
Svårstavade ord
Antal frågor
15 st

Om detta quiz

Välkommen till vårt kluriga quiz om mer eller mindre svårstavade ord! För att få rätt på frågan behöver du välja rätt stavning av ordet. Är du redo att utmana din stavförmåga och sätta dina kunskaper på prov? Med 15 kluriga frågor väntar ett roligt och utmanande quiz.

Frågorna kommer testa din förmåga att navigera genom flera av det svenska språkets knepiga stavningar. Oavsett om du är en stavningsmästare eller bara vill testa dina kunskaper, är detta quiz för dig.

Stavningarna vi har använt oss av är plockade rakt från Svenska Akademiens ordlista (SAOL). Så om du inte håller med en viss stavning så skyller vi på dem. 😉

För dig som lyckas välja rätt på alla stavningar väntar en del av prispotten på 20 000 kr i presentkort att handla för.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Hur bra är du på att stava?
Ämne Svårstavade ord
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 15 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Starttid 20 February, 12:00
Sluttid 27 February, 11:00