Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Kan du orden i högskoleprovet 2024?


Prispott
20 000 kr
Tema
Svenska ord
Antal frågor
15 st

Om detta quiz

Förra helgen var det återigen dags för vårens högskoleprov. Därför har vi nu ett lärorikt quiz med 15 frågor från högskoleprovets orddel. Oavsett om du inte var nöjd med helgens resultat och vill börja öva inför hösten redan nu eller bara vill lära dig lite nya ord så är detta ett perfekt tillfälle att testa dina kunskaper. Svarar du rätt på alla frågor får du ta del av den läckra prispotten på 20 000 kr. 

Vill du vara väl förberedd inför höstens högskoleprov? Vi har ett stort sortiment med kurslitteratur!

Hos oss hittar du dessutom mängder av böcker inom litteraturvetenskap och språklära med allt från ordböcker och uppslagsverk till språkläroböcker för bland annat moderna språk och svenska. Vårt breda sortiment erbjuder läromedel med hög kvalitet till bra priser, perfekt för såväl språkentusiaster som studenter.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Högskoleprovet: Ord
Ämne Svenska ord
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 15 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Starttid 16 April, 12:00
Sluttid 23 April, 11:00