Quiz: Vinn presentkort att handla för!
Quiz

Testa dina ordkunskaper


Prispott
20 000 kr
Tema
Svenska ord
Antal frågor
15 st

Om detta quiz

Hur bra är ditt ordförråd? Är du expert på svåra ord, eller åtminstone tror att du är det? I veckans ordquiz sätter vi dina kunskaper på prov med 15 utmanande frågor om kluriga ord och deras betydelser. Det är ett utmärkt tillfälle att lära dig något nytt och samtidigt ha chansen att dela på prispotten på 20 000 kr. För att vinna behöver du svara rätt på alla frågor. Ta tillfället i akt att utöka ditt ordförråd och kanske vinna stort!

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.

Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. När quizet har avslutats sätts prispotten automatiskt in som presentkort på ditt medlemskonto och du meddelas via e-post.

Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). Du behöver vara Plus-medlem för att kunna använda mer än 50 kr per köptillfälle. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!

Detaljer

Namn Testa dina ordkunskaper
Ämne Svenska ord
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 15 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Starttid 14 May, 12:00
Sluttid 21 May, 11:00