Smooth Peeling

Inte mycket slår känslan av sammetslen hud. Med den här boxen eliminerar du enkelt alla orenheter och döda hudceller och får den där fullständigt rena och mjuka känslan från topp till tå. En box fylld med skrubb-produkter som du bör ha att tillgå i ditt badrum. En utmärkt gåva till dig själv eller till någon nära! Valentines

229 kr

Rekommenderat pris: 476 kr

Cashback: 46 kr

Boxen innehåller

Ansiktsskrubb, duschtvål, skrubbhandske och rakhyvel.

Love Beauty & Planet Face Scrub

Man pratar otroligt mycket om bra ansiktskrämer och serum, men faktum är att ansiktspeeling är minst lika viktigt. Genom att lätt skrubba ansiktet förhindrar du nämligen döda hudceller från att täppa igen porerna och håller ansiktet renare och mer mer mottagligt för övriga hudvårdsprodukter.


Den här ansiktsskrubben från Love Beauty & Planet är en mekanisk peelingprodukt med perfekt kornighet som skonsamt skrubbar huden utan att göra skada. Med en lätt doft av rosor lämnar den efter sig en fräsch härlig doft tillsammans med det underbart lena slutresultatet.


Hur ofta du ska använda en ansiktsskrubb är individuellt och kan variera både beroende på årstid och typ av peeling-produkt. Vi rekommenderar dig att använda den här produkten 1-2ggr/vecka.


Användning: Efter ansiktstvätt applicerar du enkelt ansiktsskrubben i fuktigt ansikte. Pumpa ut en lagom mängd i handen och massera in i ansiktet med cirkelrörelser. Skölj sedan noga av produkten.150 ml.

Muru Muru Butter & Rose Shower Gel

Från samma fantastiska veganska varumärke i samma otroliga doftserie innehåller den här boxen även en härlig duschgel.


Med naturligt murumurusmör från Amazonas lämnar duschtvålen din hud både mjuk och smidig. Den lätta rosdoften kommer från etisk odlad bulgarisk ros och på samma gång som dessa produkter ger omtanke till dig ger det även omtanke för vår planet.


Flaskorna är gjorda av 100% återvunnet material och är 100% återvinningsbara, så glöm inte att källsortera dina tomma flaskor.200 ml.

Daily Hammam Mitt

Se och känn resultatet direkt med den här fantastiska exfolieringshandsken från Daily Concepts. Med en kraftig struktur eliminerar den döda hudceller och förbättrar hudens struktur och utseende.


Den här duschhandsken är inspirerad från den turkiska badexfoleringsrhansken därav namnet Hammam. Hammam är känt för att på ett naturligt sätt förbättra hudens struktur genom att förebygga akne, inåtväxande hårstrån och ojämn hy då den stimulerar blodcirkulationen - vilket ger ett mjukt friskt och strålande resultat.


Användning: Fukta både handsken och kroppen i ett varmt bad eller dusch. Med fuktig handske masserar du rengjord hud med cirkulära rörelser för att få bort döda hudceller. Efter användning sköljer du av handsken noga och förvarar den på en torr plats. Rekommenderad användning är 1-3 ggr/vecka, en handske kan du använda i upp till 90 dagar.


Produkten är ekologisk, vegansk, biologiskt nedbrytbar och har aldrig testats på djur.

Gilette Venus Snap - Extra Smooth

Stubbiga ben är ett minne blått med den här otroligt smidiga, skonsamma och sköna rakhyveln från Gilette.


Rakhyveln är väldigt liten vilket gör den enkel att ha alltid ha med i necessären. Trots att handtaget är litet tillskillnad från den klassiska storleken på rakhyvel är det väldigt greppvänligt och enkelt att jobba med.


Den här rakhyveln håller hög standard. Venus har inte tummat på kvalitén bara för att skapa en kompakt rakhyvel. Utan rakhuvudet har hela 5 st rakbland som glider lätt över huden med otrolig precision och resultat som inte kommer att göra dig besviken.


Med en vattenaktiverade fuktremsa runt bladen skyddar hyveln mot skärsår och skråmor. Samtliga Venus rakbland passar till den här hyveln (ej Simply Venus).

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar