Midnight Charm

Skäm bort dig själv och ta njutningen till nästa nivå med den här boxen fylld av snygga, kraftfulla och kvalitativa produkter som stimulerar och tillfredsställer. En box med det essentiella du behöver för en otrolig upplevelse och hållbar användning, perfekt inför singlesweekend!

349 kr

Rekommenderat pris: 916 kr

Cashback: 42 kr

Black week deal

Glossybox på köpet

Köp 2 boxar så bjuder vi på en Glossybox med produkter värda över 1000 kr. Du ser den i varukorgen när du lagt till minst två boxar.

Boxen innehåller

Vibrator, glidmedel, rengöring och ögonbindel.

Nana massagevibrator

Nana är en massagevibrator med funktioner som både stimulerar invändigt och utvändigt. Inte bara har den ett fint rosa utseende utan leder med sin kraftfulla vibration till fantastisk njutning som du sent kommer att glömma.


Med sina olika huvuden och 10 stycken tysta vibrationslägen blir upplevelsen varierad och kul. Nana är helt enkelt en väldigt trevlig och kvalitativ produkt gjord av lent och mjukt silikon. Vibraton är vattentät och med enkelt USB laddning är den alltid redo för användning.


Rekommenderat tillbehör är ett glidmedel av högkvalitet så som Mixgliss Silicone Candy. För god hygien och förlängd hållbarhet bör produkten alltid tvättas efter användning exempelvis med Mixgliss cleaning. Förvara produkten på torr, dammfri och sval plats.Mått

Längd: 108 mm.

Bredd: 33 mm.

Mixgliss Silicone Candy

En godisdröm! Den här smarta silikonvätskan har dubbla användningsområden då den både funkar som sensuell massageolja för erotiska förspel men även som långvarigt smörjmedel för en obegränsad njutning.


Mixgliss Candy är helt fri från kalorier och kan användas utan återhållsamhet. Med sin söta godislika doft sätter den guldkant på alla härliga intima stunder.


Produkterna från Mixgliss är tillverkade i Frankrike och är en blandning av hög kompetens, kvalitet och otroliga dofter.50 ml.

Mixgliss Clean - Sextoy Cleaner

En rengörande produkt till för att hålla dina favoritleksaker i fint skick. Formulan är alkoholfri, färgfri och parabenfri och därmed lämplig för känslig hud.


Spraya ett par spray för rengöring, man behöver ej skölja av sprayen efteråt. Produkten har en lätt doft av grönt te och är skonsam mot känsliga material så som latex, gummi och silikon.100 ml.

Ögonbindel

Skapa en känsla av spänning och förväntan med den här svarta ögonbindeln. Ett väldigt enkelt sätt att skapa variation och en föreställning av desorientering där där all beröring förstärks.

Se alla boxar