Clear & Soothe

En box som rengör ansiktet på djupet och bidrar till en fräsch känsla och en hud som strålar. Med år av erfarenhet har Neutrogena tagit fram produkter för en effektiv hudvård.

289 kr

Rekommenderat pris: 581 kr

Cashback: 42 kr

Boxen innehåller

Ansiktsrengöring, ansiktskräm, toning mist och elektronisk ansiktsborste.

Clear & Soothe Mousse Cleanser

Som alltid är det viktigt att göra rent ansiktet både morgon och kväll. Med den här milda ansiktamoussen från Neutrogena berikad med gurkmeja rengör du skonsamt ditt ansikte och lugnar en stressad och finnig hud.


Moussen är oljefri och avlägsnar effektivt olja, smink och andra orenheter vilket leder till en härlig och fräsch känsla.150 ml

Elektronisk Ansiktsborste

För en effektivare ansiktsrengöring är en elektronisk ansiktsborste ett ypperligt verktyg. Tillskillnad från att använda händerna ger ansiktsborsten en djupare rengöring. När orenheter och olja försvinner från huden ökar det hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter. Om du inte tidigare har testat en elektronisk ansiktsborste kommer du bli positivt överraskad.Ansiktsborsten är batteridriven (batterier medföljer ej).

Clear & Soothe Moisturiser

För en strålande och välmående hy följ alltid upp rengjort ansikte med en ansiktskräm för att återställa hudens fuktbalans. Formulan i den här ansiktskrämen är lätt och berikad med gurkmeja som omedelbart återfuktar och lugnar huden.


Med sin snabbabsorberande gelformula ger ansiktskrämen fukt och en behaglig känsla som gör att huden ser pigg och hälsosam ut.75 ml

Clear & Soothe Toning Mist

För att boosta huden lite extra är den här toning misten utmärkt. Formulan fräschar upp, lugnar och tillför extra fukt till huden. Clear & Soothe Toning Mist från Neutrogena innehåller ingen olja och ger ett uppfräschat resultat utan att vara klibbig.


Går utmärkt att använda morgon och kväll men även när du behöver en extra boost under dagen.125 ml

Clear & Soothe

En box som rengör ansiktet på djupet och bidrar till en fräsch känsla och en hud som strålar. Med år av erfarenhet har Neutrogena tagit fram produkter för en effektiv hudvård.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 42 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar