Gäller fr.o.m. 2018-05-25 och tills vidare.

För utförlig information om vår behandling av personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy vilken tillsammans med dessa Villkor formar Avtalet mellan dig och Buyersclub.

Buyersclub.se drivs av Sweden BuyersClub AB
Organisationsnummer: 559016-7838
Momsregistreringsnummer: SE559016783801
E-post: info@buyersclub.se
Telefon: 020 45 50 00

1. Allmänt

Sweden BuyersClub AB (”Buyersclub”, ”vi”, ”oss”, ”vår”) är en köpklubb som erbjuder dig som registrerad medlem (”du” ”dig” ”Medlem” ”Användare”) att spara pengar på din shopping (”Tjänsten”, ”Buyersclub-tjänsten”) via www.buyersclub.se (”Webbplatsen”). Som Medlem kan du handla i Webbshoppen (”Webbshoppen”), hämta rabattkoder från externa företag (”Partnererbjudanden”) samt köpa produktboxar (”Boxar”). För att kunna nyttja Tjänsten behöver du skapa ett Konto(”Konto” "Medlemskap"). När du skapar ett konto eller på annat vis nyttjar Tjänsten, godkänner du Villkoren och ingår ett bindande avtal med oss.

Ditt avtal med oss innefattar dessa allmänna villkor (”Villkoren”) samt vår Integritetspolicy som du finner på vår Webbplats.vDu bekräftar att du har läst och förstått Avtalet, accepterar Avtalet, och samtycker till att vara bunden av det. Om du inte är beredd att vara bunden av (eller inte kan uppfylla) Avtalet, kan du inte använda-Tjänsten eller ta del av några erbjudanden.

2. Medlemskap

Buyersclub erbjuder två olika Medlemskap. Bas, vilket är kostnadsfritt samt Plus, vilket är prenumerationsbaserat. Aktuella priser för Plus, finner du på Webbplatsen. Det kostar ingenting att skapa ett Konto och bli Bas-medlem och du har ingen skyldighet till att köpa produkter, Boxar, hämta Partnererbjudanden eller värva vänner. Det är valfritt att uppgradera ditt Medlemskap och detta kan göras i samband med köp eller via annan plats på Webbplatsen.

2.1 Hur du blir medlem

Du kan teckna Medlemskap på vår Webbplats, buyersclub.se, via en specifik registreringskampanj eller via inbjudan från befintlig medlem. Du börjar alltid som Bas-medlem när du registrerar ett Konto hos oss. Du får sedan välja om du vill uppgradera till att bli Plus-medlem. Aktuella priser och vad som ingår i dessa Medlemskap kan du läsa mer om på Webbplatsen.

När du skapar ett Konto hos oss och blir medlem behöver du ange följande information:

 • Namn
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Kön

Medlemskapet träder i kraft först när Buyersclub har godkänt din ansökan. Notera att vi inte är skyldiga att godkänna nya medlemmar och ett M kan inte överlåtas till en annan person. 
För att bli medlem behöver du vara skriven i Sverige och ha fyllt 18 år. Är du under 18 år ska Medlemskapet tecknas av en förälder/förmyndare.

2.2 Registreringskampanjer

Under tidsbegränsade perioder kan det finnas specifika samarbeten som länkar till olika registreringskampanjer. Har du registrerat dig via en sådan kampanj gäller den information angående eventuell välkomstgåva, gratisperiod eller annat för den aktuella kampanjsidan. Är du redan medlem kan du inte ta del av dessa kampanjer. Vi kan när som helst avsluta dessa registreringskampanjer.

2.3 Avtalstid och uppsägning

Medlemskapet löper tillsvidare och har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Både Buyersclub och du kan säga upp Avtalet när som helst. På grund av en teknisk begränsning kan du säga upp ditt Medlemskap på Webbplatsen tidigast 48 timmar efter uppgradering. Vill du avsluta ditt Konto inom denna period, vänligen kontakta vår kundservice. När ditt Medlemskap blivit avslutat får du en bekräftelse via e-post.

Som medlem får du även tillgång till ”Min Profil” där du bland annat kan ändra dina uppgifter och avsluta ditt Medlemskap. För att säga upp ditt Medlemskap går du in på ”Min Profil”, välj alternativet ”Avsluta Medlemskap”. Vid uppsägning kan du fortsätta att använda tjänsten fram tills att din eventuellt förbetalda prenumerationsperiod tagit slut och ditt Konto avslutas sedan automatiskt på slutdatumet. Du kan välja att nedgradera till Bas-medlemskap igen om du inte vill lämna Buyersclub. Avtalet kommer att fortsätta att gälla tills det sägs upp av dig eller Buyersclub.

2.4 Medlemsavgift och betalning

Prenumerationen betalas i förskott, månatligen eller årsvis beroende på vilket alternativ du väljer. Vid förköp av ett år betalar du för en 12-månaders period direkt och övergår sedan automatiskt till månadsbetalning efter perioden.

Vid prenumererande Medlemskap debiterar vi dig varje månad 30 dagar efter att du uppgraderade ditt Medlemskap. Om betalningsdatumet infaller på ett datum som inte äger rum under en given månad debiteras du istället på den sista dagen av den aktuella månaden. Om vi inte lyckas debitera dig på givet datum, försöker vi igen vid ett senare tillfälle.

Om du började din prenumeration med en gratisperiod kommer vi att debitera dig följande månad på dagen efter att din gratisperiod avslutas.

Betalning av Medlemskap sker med kredit/bankkort via Adyen, direktbetalning via Trustly eller annat betalsätt om så framgår på Webbplatsen. Aktuella priser för Medlemskap framgår på Webbplatsen. Alla priser inkluderar svensk moms.

För dig som Bas-medlem kommer Plus-medlemskapet automatiskt att läggas till i kassan vid ditt första köp. Denna uppgradering är valfri och du kan istället handla som Bas-medlem genom att bocka ur Plus-medlemskapet i kassan.

2.5 Värva en vän

Som en del av Tjänsten erbjuder vi dig som medlem tidvis möjligheten att värva vänner. Aktuell information gällande eventuell belöning finner du på Min profil. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller helt ta bort funktionen utan varsel.

3. Ditt ansvar som medlem

 • Du ansvarar för att både e-postadress och mobilnummer som angivits vid registrering är riktig och aktiv. E-post som vi skickar till adressen ska anses ha kommit dig tillhanda inom tre dagar från avsändande.
 • Du ansvarar för att den adress, samt kontaktinformation du uppgett vid köp av varor via Webbshoppen stämmer.
 • Du innehar enbart ett (1) Medlemskap.
 • Du är skriven i Sverige och är över 18 år.
 • Du är införstådd med att Medlemskap är personligt och inte får nyttjas av någon annan.
 • Du är införstådd med att Tjänsten endast är för personligt och privat bruk och att det inte är tillåtet att kopiera, distribuera eller publicera innehåll från oss eller vår Webbplats utan tillstånd.
 • Du ansvarar för att följa de begränsningar som ställs upp för Medlemskap, såsom begränsningar vad gäller köp per månad, antal köp av specifik produkt eller annat som framgår på vår Webbplats.

4. Våra rättigheter

Vi har rätt att säga upp Avtalet eller stänga av din tillgång till Tjänsten när som helst, oavsett om du faktiskt har eller misstänks obehörigt ha använt Tjänsten eller inte efterlevt Avtalet.

Om du eller Buyersclub säger upp Avtalet, eller om vi avbryter din tillgång till Tjänsten, accepterar du att Buyersclub, i den största utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, inte har något ansvar eller några förpliktelser gentemot dig och att vi inte kommer att återbetala eventuella belopp som du redan har betalat.

Buyersclub har även rätt att, helt eller delvis, avsluta Tjänsten för dig och säga upp Avtalet utan iakttagande av uppsägningstid om du inte använt Tjänsten under en period om ett (1) år eller om påbörjad registrering av ett Konto inte har fullföljts inom tre (3) månader.

Buyersclub har rätt att spärra ditt Medlemskap samt kortuppgifter och IP-adress från att användas i Tjänsten vid misstänkt bedrägeri.

Om du inte uppfyller dina skyldigheter enligt dessa villkor har vi rätt att pausa samt avsluta ditt Medlemskap med omedelbar verkan. Vi kan också tillfälligt stänga ner ditt Medlemskap vid misstanke om att det utnyttjas av någon annan person eller på annat sätt missbrukas. I så fall kommer vi att informera dig via e-post eller telefon så snart som möjligt.

Buyersclub har rätt att ändra medlemspriser och Villkor. Vid ändringar i Tjänsten eller Villkoren som vi anser vara väsentliga och påverkar dig som Medlem kommer vi att kontakta dig via e-post, telefon, sms eller brev.

Om du lämnat samtycke till våra kampanjutskick kommer vi att informera dig om erbjudanden via e-post, telefon, sms eller brev.


Vi har rätt att helt eller delvis till överlåta våra rättigheter och skyldigheter enligt dessa villkor till annan part.

5.Webbshoppen/Köpvillkor

5.1 Hur du handlar

För att kunna handla i Webbshoppen krävs det att du är registrerad Medlem och att du är inloggad. När du slutfört en beställning får du en orderbekräftelse via e-post.

Om du inte fått en orderbekräftelse, titta i skräpposten samt kontrollera att din e-postadress stämmer. Meddela annars vår kundservice så skickar vi bekräftelsen på nytt. Detta mejl gäller som ditt kvitto. Under Min profil hittar du även dina tidigare köp. När varorna lämnat vårt lager får du även en leveransbekräftelse via e-post eller sms beroende på vilket leveransalternativ du valt.


5.2 Priser och betalning

Vid beställning via Webbshoppen gäller de priser som anges på Webbplatsen. Priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Produktens pris inkluderar inte eventuella fraktavgifter, vilket anges separat i kassan.

Priserna på vår Webbplats är dagspriser och vi kan närsomhelst ändra priser och information utan att meddela dig. Såväl fakta som prisuppgifter anges med reservation för tryckfel, felaktigt angiven beskrivning, tekniska specifikationer och slutförsäljning. Vi strävar alltid efter att ge så korrekt information som möjligt, men vi ansvarar inte för fel, kostnader och förluster som orsakas av felaktig information på Webbplatsen.

5.3 Betalningsalternativ i Webbshoppen

Kortbetalning

Vår betalleverantör Adyen hanterar din kortbetalning med säker kryptering och i linje med strikt bankstandard. Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller nås av någon annan. Adyen uppfyller kraven för PCI-DSS och har högsta PCI-certifiering Level 1. Uppgifter om vilka betalkort som accepteras anges på Webbplatsen.

Faktura

Notera att du endast kan handla med Klarna faktura om du är Plus-medlem. Om din senaste medlemsbetalning inte är betald, kan du ej betala via faktura.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

All fakturabetalning sker via Klarna. Mer information hittar du på www.klarna.se

Direktbetalning

Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och ingen registrering krävs från dig som användare.

Trustly stödjer din favoritbank och du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly är en säker och trygg betalningsmetod och ett betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen. Du kan se deras tillstånd här.(https://www.fi.se/en/our-registers/company-register/details?id=72257)

5.4 Tillgodo/Presentkort

Som registrerad Medlem kan det förekomma att du har ett tillgodosaldo vilket du i sådana fall kan handla med i Webbshoppen. Detta kan du inneha om du exempelvis värvat vänner som i sin tur blivit Plus-medlemmar, fått en välkomstgåva eller via annan kampanj fått en belöning. Aktuellt saldo ser du på Min profil. Du kan inte lösa in ditt tillgodosaldo mot kontanter, och de kan inte överföras till en annan medlem. Notera att eventuell fraktkostnad ej kan betalas med tillgodo/presentkort.

Du förlorar aldrig ditt saldo så länge du har ett aktivt Medlemskap. Har du däremot sagt upp ditt Medlemskap, går detta belopp förlorat och återbetalas inte på något vis. Det finns inte möjlighet att återskapa ditt Konto med innehavande saldo om du sagt upp detta. Du kan dock utnyttja beloppet under din uppsägningstid tills att ditt Medlemskap blir uppsagt.

6. Leverans

Beställd vara som finns i lager skickas normalt inom en till fyra vardagar. Leveranstid tillkommer. Vi levererar endast inom Sverige. Du som kund betalar eventuell frakt. Fraktkostnad och förväntad leveranstid anges i kassan.

Om din order innehåller en vara som är tillfälligt slut, kan vi på din begäran, delleverera din order. Övriga artiklar skickas då utan extra kostnad så fort de finns åter i lager.

Vissa större produkter som exempelvis möbler kan skickas från en av våra leverantörer direkt till dig. Buyersclub ansvarar dock fortfarande för leverans, retur och support i dessa fall.

Om du inte hämtar ut de varor du beställt debiteras en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för frakt, returfrakt och hantering, vilket f.n. är 199 kr

Vid leverans från Buyersclub till dig är vi ansvariga för om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Villkor för leveranser av produkter köpta hos våra samarbetspartners hemsida via Partnererbjudanden framgår av aktuell partners villkor på deras hemsida. Buyersclub ansvarar inte för dessa leveranser utan enbart leveranser som beställts via buyersclub.se.

6.1 Ånger och retur

Vi ger dig som Medlem ångerrätt i enlighet med distansavtalslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från och med den dag då du tar emot, eller hämtar, den beställda varan eller, när det gäller Medlemskap, registrerar dig som Medlem. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du inom ångerfristen meddela oss detta genom vårt formulär på hemsidan eller kontakta oss via e-post.

Ångerrätten av Medlemskap gäller inte om du har genomfört ett köp med medlemsrabatt hos oss eller av samarbetspartner.

Den produkt som skickas tillbaka ska vara i samma skick som när du tog emot den från oss. Detta innebär att varan ska returneras i oskadad, omärkt och i originalförpackning, att etiketter ska sitta kvar och manualer bifogas. Hygienartiklar, underkläder och badkläder får inte returneras. Kontakta oss om du är osäker på om din vara får returneras.

Om du returnerar en vara som uppenbarligen har använts eller skadats medan du hade ansvar för den, har vi rätt att dra av uppskattad värdeminskning. Om vi bedömer att den returnerade varan förlorat hela sitt värde kan vi välja att inte betala tillbaka någon del av beloppet.


Vid retur betalar du som kund eventuell returfrakt. Periodvis kan vi erbjuda fri retur, aktuell information om detta anges på vår Webbplats. Mer information om frakt och retur kan du läsa om på Webbplatsen.

Vid byte av produkt står vi för kostnaden av returen. Observera att bytet måste vara en produkt till samma pris eller lägre och får endast göras en gång per köp utan extra kostnad för frakt.

Vi ansvarar inte för leveranser av varor som skickas tillbaka till oss från dig. Vi rekommenderar dig att alltid använda en returfraktsedeln. Begär ett returkvitto från ditt närmsta utlämningsställe.

Efter att vi har tagit emot och godkänt din retur eller de returnerade varorna sker återbetalning på samma sätt som du betalade inom 14 dagar.

Returadress:
Sweden BuyersClub AB
Sandhamnsgatan 39
115 28, Stockholm
info@buyersclub.se
Telefon: 020 45 50 00

6.2 Reklamationer och garantier

Vi kontrollerar varje produkt innan den skickas till dig. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till dig, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att ersätta dig med en ny vara. Om du upptäcker ett fel ska du så snart som möjligt kontakta vår kundservice.

Som kund har du alltid tre (3) års reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt konsumentköplagen. Upplever du ett fel med din vara ska du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss. Reklamationen måste göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet.

För varor som du handlar från oss gäller tillverkarens eventuella garantitid. Garantitiden varierar beroende på produkt. Om ingen garantitid är angiven på produkten sida, kontakta oss för information om din produkt.

7. Massbeställningar/beställningar från återförsäljare

Vi förbehåller oss rätten att stoppa och kreditera massbeställningar samt beställningar från återförsäljare.

8. Äganderätt

Produkterna förblir vår egendom tills full betalning erlagts. Tills dess förbinder du dig att väl vårda produkterna och att inte utan vårt skriftliga medgivande vidta ändringar i dessa. Du äger inte rätt att överlåta eller upplåta nyttjanderätt till produkter som omfattas av ägarförbehåll.

9. Produkter och bilder

Bilderna på produkterna på Webbplatsen har endast illustrativa syften. Vi anstränger oss för att visa rätt färger men kan inte garantera att din dataskärm återspeglar produktfärgerna exakt. Produkter som har skickats till dig kan skilja sig något från dessa bilder. Förpackningen av produkter kan också variera från det som har visats i bilderna på Webbplatsen.

10. Boxar

Som en del av Tjänsten erbjuder vi Boxar. Detta är en egen avdelning på Webbplatsen och gäller under Villkoren för Webbshoppen/köpvillkor. Boxar är en sammansättning av produkter vilka säljs till ett kraftigt rabatterat pris. Information kring max antal köp eller andra bestämmelser anges på Boxens produktsida.

11. Rabattkoder

Buyersclub erbjuder dig som medlem rabattkoder från externa samarbetspartners. Dessa kallar vi i detta avtal för Partnererbjudanden. Vid köp och utnyttjande av Partnererbjudanden gäller den aktuella partnerns villkor. Buyersclub ansvarar inte för utebliven rabatt vid felaktiga eller ogiltiga rabattkoder, länkar eller eventuella felskrivningar. Om du har frågor rörande dessa rabattkoder kan du kontakta oss via e-post på deals@buyersclub.se

12. Integritetspolicy

För att läsa om hur vi lagrar och hanterar dina personuppgifter ber vi dig läsa vår integritetspolicy vilket är en del av dessa Villkor och tillsammans formar Avtaletmellan Buyersclub och dig.

13. Force Majeure

Vid händelser utanför vår kontroll, till exempel krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer och avbrott i allmän kommunikation ansvarar vi inte för eventuellt avtalsbrott till följd av detta.

Buyersclub ansvarar inte för om Webbsidan ligger nere eller inte fungerar korrekt på grund av externa eller interna orsaker såsom exempelvis underhållsarbeten, utveckling eller andra störningar.

14. Klagomål och tvister

Om du har ett klagomål ska du i första hand kontakta vår kundservice via e-post. Om vi inte kan enas, kan du skicka in en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden (Allmänna reklamationsnämnden, Box 174 101 23 Stockholm), i den mån nämnden är behörig att pröva frågan. Du kan läsa mer om förfarandet hos Allmänna Reklamationsnämnden på nämndens hemsida: www.arn.se. Du kan också använda dig av EUs onlineplattform för tvistlösning som du hittar på http://ec.europa.eu/odr.

15. Ändringar av dessa Villkor

Buyersclub kan ändra dessa Villkor från tid till annan Vid ändring av dessa Villkor kommer vi att registrera ändringsdatumet. Om det är möjligt och nödvändigt kommer vi att informera dig om väsentliga ändringar i de texter, som dessa Villkor avser. Vi kommer att informera dig via Webbplatsen eller via e-post.