Fraktfritt över 499 kr Fri retur 14 dagars öppet köp Kundtjänst Tjäna 100 kr - bjud in en vän

Medlemsshopping med upp till 100% rabatt

Pålägg vill du ha på mackan - inte på produktens pris. Skaffa Buyersclub Plus för 49 kr/månad eller 499 kr/år så tar vi bort alla kostnadspålägg och ger dig full tillgång till Sveriges billigaste shopping.

Som Plus-medlem erbjuder vi dig detta:

Shopping

Uppskattat värde: 10 000 kr

Produkter du känner igen till priser du aldrig sett förut. Hitta prylar från klassiska och välkända varumärken såväl som nya uppstickare. Galet låga priser, stort utbud och snabba, pålitliga leveranser. Smartare shopping helt enkelt!

Boxar

Uppskattat värde: 6 000 kr

Här snackar vi vardagslyx eller en riktigt bra gåva till någon du tycker om. Varje månad släpper vi minst en ny box med 70% - 90% rabatt. Boxens innehåll varierar efter säsong, högtider och temadagar. Vi fyller den med produkter av hög kvalité och drar ner priset så mycket det bara går.

Gratisprodukter

Uppskattat värde: 2 000 kr

Ingenting är gott nog åt våra Plusmedlemmar men vi har hört att gratis är godast; därför låter vi dig hämta hem flera gratisprylar varje månad! Det kan vara allt från smarta och roliga prylar till varuprover från våra generösa partners. Lägg till produkterna i din beställning för endast 0 kr.

Vad ingår i de olika medlemskapen?

När du skapar ett medlemskap så blir du direkt en kostnadsfri Basmedlem. Om du vill nyttja alla fördelar med att vara Plusmedlem så kan du uppgradera dig lite längre ner eller i kassan när du lägger en beställning. Här har vi samlat de stora skillnaderna mellan medlemskapen.

Bas
Plus
Kan man shoppa till de röda priserna?
Får jag hämta gratisprodukter?
Kan jag köpa boxar med minst 70% rabatt?
Får jag en belöning om jag värvar nya Plus-medlemmar?
Hör ni av er när nya, spännanden saker sker?
Kostar medlemskapet något?
Bas-medlemskapet är alltid gratis
49 kr/mån eller 499 kr/år + gåva

Vad säger våra medlemmar?

Förköp 1 års Plus och välj en gåva

Buyersclub Plus kostar 49 kr/månad men du kan välja att förköpa ett års medlemskap för endast 499 kr (istället för 588 kr) och även välja en av nedan välkomstgåvor helt gratis.

2 st Biobiljetter

Drama, humor, romantik? Action! Oavsett om du vill hålla handen med ditt biosällskap eller bocka av två blockbusters på egen hand så kommer en bra biofilm alltid att ge dig en trevlig kväll. Biljetterna är giltiga i 12 månader och skickas hem till dig med brev.

499 kr Gåva värd 300 kr
Beauty Palette

Beauty Palette är en lyxig box fylld av exklusiva skönhetsprodukter! Prova spännande produkter från bland annat Babor, Figs & Rouge och Être Belle. Innehåller en vårdande intensivkur för ansiktet, ett nattserum, en ögonskuggspalett med 12 färger plus en pensel, stärkande top coat samt en lyxig läppenna. Alla produkter är i full storlek.

499 kr Gåva värd 980 kr
Massagekudde

Vill man ha något gjort får man göra det själv. Denna värmande massagekudde ökar blodcirkulationen och ger dig djup massage med lugnande effekt. Den är tillverkad i högkvalitativt PU-läder och andningsväv som är skonsam mot huden. Förutom att användas på nacken så är den även lämplig att användas på bland annat axlar, rygg, övre och nedre ben samt buk.

499 kr Gåva värd 799 kr
Exklusivt handduksset i 6 delar

Ett mjukt och skönt set med 6 stycken handdukar vävt i 100% zero-twist bomull för bästa känsla mot kroppen. Handdukarna är vita till färgen med en vacker bård av vävd silvertråd.

För ansikte - 30 x 30 cm
För händer - 50 x 80 cm
Badlakan - 70 x 120 cm

499 kr Gåva värd 899 kr
Svart massagekudde

Vill man ha något gjort får man göra det själv. Denna värmande massagekudde ökar blodcirkulationen och ger dig djup massage med lugnande effekt. Den är tillverkad i högkvalitativt PU-läder och andningsväv som är skonsam mot huden. Förutom att användas på nacken så är den även lämplig att användas på bland annat axlar, rygg, övre och nedre ben samt buk.

499 kr Gåva värd 899 kr
Eller prenumerera månadsvis
Buyersclub Plus - månadsvis betalning För dig som vill testa tjänsten först eller inte vet var i världen du befinner dig om ett år. Du kan när som helst konvertera detta medlemskap till en årsprenumeration och får då givetvis ta del av de aktuella gåvorna.
49 kr/mån Första månaden gratis
Välj

Ingen bindningstid

Ingen uppsägningstid

Full tillgång

Välj prenumeration för att fortsätta