Fraktfritt över 499 kr Fri retur 14 dagars öppet köp

Medlemsshopping med upp till 100% rabatt

Pålägg vill du ha på mackan - inte på produktens pris. Skaffa Buyersclub Plus för 69 kr/månad eller 499 kr/år så tar vi bort alla kostnadspålägg och ger dig full tillgång till Sveriges billigaste shopping.

Som Plus-medlem erbjuder vi dig detta:

Shopping

Uppskattat värde: 10 000 kr

Produkter du känner igen till priser du aldrig sett förut. Hitta prylar från klassiska och välkända varumärken såväl som nya uppstickare. Galet låga priser, stort utbud och snabba, pålitliga leveranser. Smartare shopping helt enkelt!

Boxar

Uppskattat värde: 6 000 kr

Här snackar vi vardagslyx eller en riktigt bra gåva till någon du tycker om. Varje månad släpper vi minst en ny box med 70% - 90% rabatt. Boxens innehåll varierar efter säsong, högtider och temadagar. Vi fyller den med produkter av hög kvalité och drar ner priset så mycket det bara går.

Gratisprodukter

Uppskattat värde: 2 000 kr

Ingenting är gott nog åt våra Plusmedlemmar men vi har hört att gratis är godast; därför låter vi dig hämta hem flera gratisprylar varje månad! Det kan vara allt från smarta och roliga prylar till varuprover från våra generösa partners. Lägg till produkterna i din beställning för endast 0 kr.

Vad ingår i de olika medlemskapen?

När du skapar ett medlemskap så blir du direkt en kostnadsfri Basmedlem. Om du vill nyttja alla fördelar med att vara Plusmedlem så kan du uppgradera dig lite längre ner eller i kassan när du lägger en beställning. Här har vi samlat de stora skillnaderna mellan medlemskapen.

Bas
Plus
Kan man shoppa till de röda priserna?
Får jag hämta gratisprodukter?
Kan jag köpa boxar med minst 70% rabatt?
Får jag en belöning om jag värvar nya Plus-medlemmar?
Hör ni av er när nya, spännanden saker sker?
Kostar medlemskapet något?
Bas-medlemskapet är alltid gratis
69 kr/mån eller 499 kr/år + gåva

Vad säger våra medlemmar?

Förköp ett års Plus

Du sparar 329 kr på medlemsavgiften och får en välkomstgåva värd minst 300 kr.

Istället för att betala månadsvis för ditt medlemskap kan du välja att förköpa ett års medlemskap direkt. Du får då 29% rabatt på medlemsavgiften och får dessutom välja en av välkomstgåvorna här nedan att få hem helt gratis. Din totala besparing blir alltså minst 629 kr och du kan i ett år shoppa till våra inköpspriser, köpa månadsboxar och hämta hem nya gratisprodukter varje månad.

För dig som vill skapa ett medlemskap med månadsvis debitering så finns det valet längst ner på denna sida, du betalar då 69 kr/månad och kan avbryta när du vill.

Exklusivt handduksset i 6 delar

Ett mjukt och skönt set med 6 stycken handdukar vävt i 100% zero-twist bomull för bästa känsla mot kroppen. Handdukarna är vita till färgen med en vacker bård av vävd silvertråd.

För ansikte - 30 x 30 cm
För händer - 50 x 80 cm
Badlakan - 70 x 120 cm

499 kr Gåva värd 899 kr
Amazing Pleasure Sex Toy Kit

Här har vi produkten för den nyfikna som vill testa något nytt. Denna Lovetoy Starter Kit är därför fylld med varor som kommer att glädja dig utan tidigare erfarenheter.

En samling av 10st leksaker. Förpackad i en praktisk förvaringsbox. Kräver 3 AAA-batterier.

Denna Starter pack innehåller:
- 1 uppsättning handbojor
- 1 penis sleeve
- 1 vibrerande ägg
- 1 vibrator
- 1 analplugg
- 1 uppsättning bröstvårts klämmor
- 1 uppsättning kärlekskulor
- 1 penisring
- 1 ögonmask
- 1 fjäder

499 kr Gåva värd 599 kr
Bäddset Fjällbacka Satin Marin 2-pack

Lyxigt bäddset i mjuk satin med en stilren design av breda ränder.
Innehåller: 2 örngott 50x60cm och 2 påslakan 150x210cm.

499 kr Gåva värd 899 kr
REF Cleansing

Fantastiska produkter från REF Stockholm som du bara måste ha för att behålla ansiktets fuktbalans och förebygga ålderstecken. Denna box innehåller två rengörande produkter och en nattkräm. Ett kit med produkter som kommer att bli din nya kvällsrutin. Allt samlat i en naturfärgad necessär gjord av ekologisk bomull. Ta hand om dig själv och miljön.

499 kr Gåva värd 959 kr
Eller prenumerera månadsvis
Buyersclub Plus - månadsvis betalning För dig som vill testa tjänsten först eller inte vet var i världen du befinner dig om ett år. Du kan när som helst konvertera detta medlemskap till en årsprenumeration och får då givetvis ta del av de aktuella gåvorna.
69 kr/mån Första månaden gratis
Välj

Ingen bindningstid

Ingen uppsägningstid

Full tillgång

Välj prenumeration för att fortsätta