70% rabatt på massor av varor!

Om rabattkoden

SALE IS ON! 70% rabatt på massor av varor – shoppa nu! Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Sortimentet kan komma att skilja sig i butik och online. Nytt pris gäller.

Om företaget

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder.

Här krånglar vi inte till det, vår styrka är att alltid ta tillvara på enkelheten, både i vår design och vårt sätt att arbeta. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunden en ny och intressant shoppingupplevelse.

Från trikåtopp till internationell modedestination. Mycket mode för lite pengar, så löd affärsidén från första stund kring familjen Appelqvists köksbord hemma i Borås. Den kittlande tanken om att kunna ge den kvinnliga kunden en glad överraskning varje gång hon tittade på prislappen blev startskottet för Gina Tricot som grundades år 1997. Då med fokus på trikåtoppar och 12 fysiska butiker i Sverige.

Idag har Gina Tricot över 180 butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland samt e-handel i hela Europa. Med omkring 1 900 anställda är 98% av dessa tjejer. För oss på Gina Tricot är det viktigt att bygga stolthet inifrån och ut, vi är ett företag som väljer att satsa på och lyfta fram kvinnor.