Tidsbegränsat - 40% rabatt på en skräddarsydd skjorta

Kod hämtad

Om rabattkoden

Kan skräddarsytt förändra världen? Ja, säger vi. Med oss är du med och förändrar modeindustrin. Skräddarsytt är en livsstil där alla vinner: du som bär våra kläder, skräddarna som syr och miljön eftersom skräddarsytt är att hushålla med jordens resurser.

Ladda ner måttagningsappen så går det supersmidigt att få skäddarsydda skjortor:
Android: Hämta här
iOS: Hämta här

OBS - Erbjudandet gäller en skräddarsydd skjorta och endast för nya kunder.

Om företaget

Tailor Store ska förändra världen. Skjorta för skjorta. Kostym för kostym.

På Tailor Store arbetar vi med välklätt mode skräddarsytt efter dig. Inget annat. Välklätt mode är inte slit och släng-plagg, som vi i dag ser alltför mycket av hos de stora kedjorna och de väletablerade varumärkena. Välklätt mode är något du kan bära från en ung ålder till det att dina barnbarn är i samma unga ålder som du var när du började klä dig välklätt. Av denna anledning är välklätt mode också hållbart mode.

Du tror säkert att du får betala dyrt för skräddarsydda plagg, perfekt passform och för att slippa de väletablerade varumärkenas standardstorlekar. Så är inte fallet. Hos oss hittar du prisvärda plagg och med Buyersclubs rabattkod får du nu också 40% rabatt på din första skjorta.

Du ska dock inte räkna med att få ditt plagg levererat inom 2-3 arbetsdagar, som de flesta andra e-handlare gör. Det tar längre tid än så. Vi plockar nämligen inte våra plagg från en hylla på ett lager. Vår process börjar först när du genomfört din beställning. Vi ska förändra världen. Skjorta för skjorta. Kostym för kostym.