Presenteras av Buyersclub

Vinn presentkort att handla för!

Få 3 livbojar vid registrering Logga in för att spela

Om detta quiz

Avkoda ledtrådarna för att gissa vem varje beskrivning handlar om. Har du vad som krävs för att klara frågorna och plocka hem veckans presentkort? Klarar du alla frågor är du med och delar på ett presentkort på 20 000 kr som kan användas till att handla för.

Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara Quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.


Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. Det är hela 20 000 kr som fördelas lika mellan alla vinnare. Pengarna sätts in på söndag precis efter kl. 12:00 när quizet är slut.


Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). För Plus-medlemmar finns ingen minsta köpgräns - men för dig som inte är det så behöver du handla för minst 500 kr för att nyttja ditt presentkort. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!


Lycka till!

Detaljer

Namn Vem tror du att du är?
Ämne Vem tror du att du är?
Prispott 20 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 14 st
Tid att genomföra ca: 7 min
Starttid 19 September, 12:00
Sluttid 24 September, 17:00