Presenteras av Softybag

Testa dina kunskaper om natur och friluftsliv!

Alla vinnare delar på 15 000 kr i cashback att handla för på hela siten.

Få 3 livbojar vid registrering Logga in för att spela

Om detta quiz

"År 2016 startar resan. Idén om Softybag föds en sommardag på en båt i Stockholms skärgård. Varför var de envisa sandkornen, det hårda gräset och den steniga klippan de enda alternativen? Vi ville ju soltorka efter badet, sitta skönt på fjället och vila benen under skogsvandringen. Något uppblåsbart och smidigt som går att bära med sig överallt? Vi skulle göra naturen sittvänlig och Softybag blev räddningen."

Softybags har länge varit en favorit här på Buyersclub. Inte minst bland vår egen personal. Den är ständigt med när vi är ute och reser eller semestrar på hemmaplan och har varit oumbärlig när man behövt extra sittplatser framför TV:n i samband med viktiga sportevenemang. Det är därför extra kul att vi den här veckan kan ge dig 50% rabatt på alla Softybags!

Oavsett om du ska till stranden, på en vandring i bergen eller bara vill koppla av framför TV:n, så kommer Softybagen att vara din favorit när du söker enkel avkoppling. Softybags är utformade för att ge högsta komfort och anpassade för att tåla alla tänkbara underlag. 

Softybagen fylls på några sekunder utan att behöva använda pumpar eller utmattade lungor. Öppna bara upp änden och svep bagen genom luften några gånger för att fånga upp luften. Rulla sedan ihop änden du håller i och försegla spännet - så har du på några sekunder fyllt den och är redo att slå dig ner.

Om du äger en Softybag är det dags att slänga sig i den och testa veckans Natur-Quiz! Alla som klarar samtliga frågor är med och delar på prispotten om 15 000 kr. Pengarna sätts in som cashback på vinnarnas medlemskonto söndagen den 3 juli när Quizet avslutas. Beloppet kan sedan användas till att handla för i hela vårt sortiment.

Livbojar

Livbojar får du som har Buyersclub Plus. I början av varje månad får du 3 st nya som hjälper dig att vinna i våra Quiz. Det ingår även 1 st ny livboj när du handlar och denna livboj fylls på direkt! Du kan samla ihop 9 st livbojar totalt men du kan maximalt använda 3 st per Quiz.

Med Softybag kan du njuta av strandhäng, en härlig dag i skogen eller varför inte plocka med den på solsemestern? Hitta din favoritmodell hos oss!

Till Softybags
Till Solprodukter
Till Fiske

50% rabatt veckan ut!

Klicka hem en Softybag för sommarens äventyr, just nu med en grym rabatt!

Se alla

Detaljer

Presenteras av Softybag
Prispott 15.000 kr
Max livbojar 3 st
Antal frågor 15 st
Tid att genomföra ca: 8 min
Tävlingsperiod 28 June, 12:00 – 03 July, 12:00
Starttid 12:00
Sluttid 12:00 (3 Juli)
50% rabatt veckan ut!

Klicka hem en Softybag för sommarens äventyr, just nu med en grym rabatt!

Se alla