Presenteras av Buyersclub

Tävla om en prispott på 30 000 kr

Få 3 livbojar vid registrering Logga in för att spela

Om detta quiz

Sällskapsspel är årets julklapp 2023. Därför höjer vi insatserna och prispotten till 30 000 kr i veckans quiz! Men hur mycket kan du om spelen egentligen? Utmana dig själv eller dina vänner. Vinnarna delar på prispotten.


Livbojar

Livbojarna kan användas för att gå vidare till nästa fråga ifall man svarar fel. Med livbojarna blir det lättare att klara quizet och vinna presentkort att handla för. Livbojarna är en medlemsförmån som endast kan användas av våra Plus-medlemmar. Vid varje månadsskifte fyller vi på med 3 st livbojar till alla som har Buyersclub Plus och som medlem får man dessutom 1 st livboj varje gång man handlar för minst 99 kr.


Hur funkar det?

Varje fråga erbjuder tre svarsalternativ, men bara ett är rätt. Om du klarar av alla frågor, med eller utan livbojar, kommer du att vara med och dela på veckans prispott. Pengarna sätts in i samband med att quizet avslutas och vinstpotten har fördelats mellan alla vinnare.


Om presentkortet

Presentkortet du vinner kan användas för att handla vad du vill på vår hemsida (med undantag för snus- och nikotinprodukter). För Plus-medlemmar finns ingen minsta köpgräns - men för dig som inte är det så behöver du handla för minst 500 kr för att nyttja ditt presentkort. Så, släpp loss din kunskap och ta chansen att bli en av veckans vinnare!


Lycka till!

Detaljer

Namn Hur mycket kan du om sällskapsspel?
Ämne Sällskapsspel
Prispott 30 000 kr
Presentkortets giltighetstid 3 månader
Max livbojar 3 st
Antal frågor 13 st
Tid att genomföra ca: 7 min
Starttid 21 November, 12:00
Sluttid 28 November, 11:00