Innovation Karbinhake

Spara 149 kr

Pris med Buyersclub Plus

0 kr

Standardpris: 149 kr

  • Tillfälligt slut
  • Leveranstid ca 2-3 arbetsdagar
  • Fri frakt vid köp över 499 kr
  • Art. nr: 286460

Produkten är tillfälligt slut

Karbinhake med kodlås - smarta prylen som säkrar din vardag! 

Denna smarta karbinhake, en svensk innovation, med kombinerat kodlås är gratisprodukten som kan komma till användning när du minst anar det. Den är liten, lätt och enkel att ha med sig, oerhört praktisk och tålig för sin storlek. Karbinhaken har flera användningsområden och passar för många olika tillfällen beroende på hur just din vardag ser ut. 


RESAN

Ultimat vid resor där du vill känna dig extra säker. Lås smidigt ihop ditt bagage för att förhindra att den skulle råka öppnas eller ditt handbagage för att hindra ficktjuvar att ta sig in.

GYMMET
Perfekt är den för dig som besöker ett gym och vill låsa in dina tillhörigheter i skåpet utan att behöva ta med dig en nyckel när du tränar. 

HJÄLMEN
Lås smidigt fast cykel- eller motorcykelhjälmen och slipp därmed att bära runt på dem. 

HÄNG FAST ÄGODELAR
Häng upp sakerna i öglan och kroka fast karbinhaken i ett stadigt föremål. Lås kodlåset och du kan tryggt lämna dina saker obevakade för en stund. Perfekt i stallet, i båten, på arbetet och övriga allmänna platser där du kanske förvarar ägodelar utan uppsyn. K
arbinhaken är väldigt tålig och klarar upp till 60kg. 


Hur du använder karbinhaken: 
I sitt ursprungliga läge är koden 000 och karbinhaken öppnas utåt genom att först trycka ned det silvriga kodlåset.
Bygeln har ett stort omfång och når runt objekt upp till 34 mm i diameter.

Hur du byter kod: 
Öppna först upp bygeln, använd ett smalt föremål till din hjälp, exempelvis en penna, för att trycka ned den svarta "pluppen" inuti det silvriga kodlåset.
Samtidigt som den svarta pluppen är nedtryckt kan man välja en ny tresiffrig-kod genom att snurra siffrorna så att de hamnar i linje med strecket. 


Ej tillämpad för klättring. 


Fri frakt vid köp över 499 kr

Uppskattad leveranstid är: 3-5 arbetsdagar

Leverans via Postnord
Leverans inom hela Sverige med tjänsten Mypack Collect. Ditt paket skickas till det ombud du väljer i kassan. Om det endast är ett litet paket skickar vi det direkt till din brevlåda med Varubrev 1:a Klass.

Leverans via Budbee
Till utvalda postnummer i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder vi hemleverans via Budbee. Följ din leverans direkt i mobilen och chatta med leveranssupport. Beställningen levereras hem till din dörr vardagar mellan 17-22. Ange ditt postnummer i kassan för att se om Budbee levererar hem till dig.

Undantag
Vi levererar alltid ditt paket så snabbt vi kan. Det kan dock hända att en produkt blir försenad i leverans till oss vilket påverkar leveranstiden till dig. I dessa fall kontaktar vi dig. Om du har beställt flera produkter, varav en är försenad, är delleverans utan extra kostnad alltid möjligt.
När du handlar hos oss har du alltid

  • Öppet köp 14 dagar
  • Fri retur
  • Fritt byte
Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på de flesta produkter du köper från oss. Undantag är batterier, lampor och andra förbrukningsvaror där tillverkarens garantitid gäller. I vissa fall kan tillverkaren själv lämna 2 års garanti.