Charcoal box - The Humble Co.

Om vi ska förändra världen finns det inga genvägar. Tillsammans med The Humble Co. är vi med på en resa som värnar om naturens välmående. Alla produkter är veganska, växtbaserade och noggrant utvecklade för allas bästa. Om du inte redan är en flitig användare av produkter från The Humble Co. så är vi övertygade om att du kommer bli det efter att ha testat den här boxen.

75 kr

Rekommenderat pris: 156 kr

Cashback: 16 kr

Black week deal

Glossybox på köpet

Köp 2 boxar så bjuder vi på en Glossybox med produkter värda över 1000 kr. Du ser den i varukorgen när du lagt till minst två boxar.

Boxen innehåller

Tandkräm, tandborstar, tandtråd och toppsar.

Natural toothpaste charcoal

Allt i en och samma produkt. Den här tandkrämen är utvecklad av tandläkare och äskad av naturen. Med en noga utvecklad formula är den skapt för att kliniskt förhindra skada på tänderna och hålla tänderna pärlvita.


Gå ut och visa ditt fantastiska leende med skinande rena tänder!75 ml.

Plant based toothbrush

Alla älskar inte bambu och för dem har The Humble Co. utvecklat en växtbaserad tandborste som efterliknar en vanlig tandborste så mycket som möjligt.


Handtaget på tandborsten är baserat på majsstärkelsematerial och borsthuvudet har A-klassade borststrån, vilket säkerställer en effektiv rengöring av tänderna. Tandborsten funkar precis som din gamla vanliga tandborste men är äskad av naturen.2 st.

Natural humble floss picks charcoal

Trots att det mesta från The Humble Co. är gjort utav bambu är inte heller dessa floss picks gjorda av det. Utan den här produkten är också gjord på ett växtbaserat material som gör susen för både munhygien och planeten. Med en greppvänligt handtag och tandtråd med lätt mintsmak är den designad för att försiktigt ta bort orenheter och lämna en fräsch känsla.50 st.

Cotton swabs black

Nu när man inte längre ska använda plast och bomull är det dessa toppsar du byter till. Gjorda i ett biologiskt nedbrytbart material är de det rätta alternativet som gör ett lika bra jobb som de traditionella toppsarna du är van med.100 st.

Se alla boxar