Hurra för Alfons!

Hurra för Alfons!

I år firar Gunilla Bergströms älskade barnboksfigur 50 år och 50-årskalas ska firas! Det gör vi med en sagolik premium-box fullproppad med härliga produkter från Alfons Åberg. En utmärkt present till våra älskade barn.

Boxen innehåller produkter till ett värde av 379 kr.

 • Alfons Duschtvål och Schampo & Viktors Supersnälla Duschtvål
 • Hamids Megamjuka Hudkräm
 • Alfons Glittriga Partyspray
 • Alfons Himmelska Handtvål
 • Alfons Smarta Tandborste & Alfons Smarta Tandkräm
 • Hurra för Alfons!
153 kr
Spara 19 %
Handla som medlem och få rabatt + fri frakt. Första 14 dagarna är gratis (därefter 89 kr/månad) utan bindningstid. Medlemskapet väljs i varukorgen.
189 kr
Detta pris gäller för alla som inte är medlemmar.

Vad är det i?

Alfons Duschtvål och Schampo & Viktors Supersnälla Duschtvål

Alfons Duschtvål och Schampo & Viktors Supersnälla Duschtvål

Alfons Duschtvål och Schampo har en mild och god fruktdoft och rengör huden och håret med ett skönt lödder som är lätt att skölja ur.

Viktors Supersnälla Duschtvål är utvecklad för att passa torr och känslig hud hos barn. Tvålen är milt parfymerad och rengör skonsamt men effektivt huden.

Alfons Åbergs hud- och hårvårdsprodukter är skonsamma mot barns känsliga hud. Schampot innehåller fuktbindande glycerin, hudkonditionerande allantoin och hårkonditionerande pantenol. Alla produkterna är dermatologiskt testade.

200 ml x 2

Hamids Megamjuka Hudkräm

Hamids Megamjuka Hudkräm

Denna mjukgörande hudkräm är speciellt utvecklad för barn. Formulan har hög fetthalt och mjukgörande ingredienser såsom sheasmör, rapsolja och återfuktande glycerin. Krämen är oparfymerad och innehåller de lugnande ämnena pantenol och allantoin.

AnvändningSmörj in på rengjord hud.

100 ml

Alfons Glittriga Partyspray

Alfons Glittriga Partyspray

När det är dags att gå på kalas fixar Alfons Glittriga Partyspray snabbt en cool partyfrilla. Sprayen är glittrigt rosa, mild mot hårbotten, lätt att tvätta ur och oparfymerad.

AnvändningSkaka flaskan väl före användning och se till att skydda kläder och ögon när du sprayar. Spraya 10-20 cm från håret till du uppnått önskat resultat. Använd inte partysprayen på barn under 3 år.

80 ml

Alfons Himmelska Handtvål

Alfons Himmelska Handtvål

Denna handtvål är särskilt framtagen för att passa känsliga små händer som behöver tvättas ofta. Alfons handtvål ger ett rikligt skum och verkar återfuktande samtidigt som den rengör händerna effektivt.

Formulan är milt parfymerad med en god doft av karamell.

250 ml

Alfons Smarta Tandborste & Alfons Smarta Tandkräm

Alfons Smarta Tandborste & Alfons Smarta Tandkräm

Alfons smarta tandborste är speciellt utvecklad för barn mellan fyra och tio år. Tandborsten har ett greppvänligt skaft som är bekvämt för barnet och gör det enkelt för en vuxen att hjälpa till. Det går lätt att komma åt med det lilla borsthuvudet och de mjuka borststråna rengör effektivt.

Alfons smarta tandkräm är också speciellt utvecklad för barn och rengör varsamt barnets tänder. Den innehåller fluor som förebygger karies. Tandkrämen har en mild smak av mint.

För barn upp till sex årAnvänd en mängd stor som en ärta av tandkräm och övervaka borstning för att minimera nedsväljning av tandkräm.

50 ml

Hurra för Alfons!

Hurra för Alfons!

Hurra för Alfons Åberg! I år firar Gunilla Bergströms älskade barnboksfigur 50 år. Lika älskvärd är vår allas kompis Alfons Åberg idag som då. 50-årskalas ska firas och det gör vi med en sagolik premiebox fullproppad med härliga produkter från Alfons Åberg. En utmärkt present till våra älskade barn.

Våra andra boxar

Se allt

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du lägre pris på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

 • Fri frakt - på allt
 • Billigare shopping
 • Livbojar i våra Quiz
 • Gratisprylar varje månad
 • Unika erbjudanden
Gå tillbaka