Evening Vibrations

För dig eller för båda. Med detta kitt har du allt du behöver. 

Medlemspris:459 kr
Värde:1546 kr

Boxen innehåller

Minivibrator, Parvibrator, Glidmedel och Rengöring

Silverbullet

Denna lilla vibrator har en stilren och diskret design, och slinker därför lätt ner i handväskan innan utekvällen eller dejten. Låt dig inte begränsas av storlek när det kommer till djupa orgasmer!

Vibratorn är dessutom vattentät så den passar perfekt för dig som vill använda den i duschen eller badkaret. Använd den tillsammans med ett silikonbaserat eller vattenbaserat glidmedel för en ännu djupare njutning!

USB Uppladdningsbar

Nona Vibrator

Ha händerna helt fria medan vibratorn, som är avsedd för klitoris och vaginal användning, gör sitt jobb under samlaget. Med sidan som har kontrollknappen stimuleras utsidan av klitoris, medan den andra sidan av den kurviga vibratorn sitter i slidan och masserar g-punkten. Detta innebär att båda kvinnans erogena zoner stimuleras samtidigt och även mannens penis när ni har penetrerat samlag - den ultimata sexleksaken för er båda!

Använd med vattenbaserat glidmedel för skönare upplevelse.

Uppladdningsbar via medföljande sladd.

Lube:IT

Detta glidmedel är helt fritt från onödiga tillsatser såsom parabener och glycerin. Andra vattenbaserade glidmedel kan lämna en klibbig hinna efter sig men Lube It är helt tvärtom, den torkar silkeslent in i huden och lämnar huden mjuk och len. Detta glidmedel är kondomsäkert, latexsäkert, vårdande, fuktande och skyddande. Produkten är smak och doftfri.

50 ml

Clean:IT

Denna rengöring för sexleksaker har noga utvalda ingredienser för att den ska vara så mild som möjligt, samtidigt som den gör rent dina sexleksaker på allra bästa sätt. Clean It är luktfri och smaklös och är skonsam mot känsliga material så som latex, gummi och silikon.

150 ml

Se alla boxar