Tankeeper - St. Moriz

Soltimmarna är nu få men det ska inte stoppa oss från att ha den perfekta brännan. Med produkter från St Moriz behåller du din solkyssta look enda fram till sommaren. St Moriz tanningprodukter tog storbritannien med storm och har nu en ledande position på Brun Utan Sol-markanden. Med enkel applicering av dermatoligiskt testade och veganska produkter får du ett långvarigt och professionellt resultat.

239 kr

Rekommenderat pris: 597 kr

Cashback: 57 kr

Black week deal

Glossybox på köpet

Köp 2 boxar så bjuder vi på en Glossybox med produkter värda över 1000 kr. Du ser den i varukorgen när du lagt till minst två boxar.

Boxen innehåller

Tanning mist, tanning lotion, tanning mousse, wash off tan och appliceringshandske.

Pro Tanning Mist

Den här tanning misten är lika bra för nybörjare som för vana brun utan solanvändare. Formulan är enkel att applicera och torkar snabbt, vilket betyder att du kan klä på dig kläder direkt efter applicering.


Produkten innehåller en så kallad guidefärg vilket hjälper dig att uppnå ett jämnt resultat helt utan fläckar. Färgen utvecklas under 4-6 timmar, under den tiden bör du undvik kontakt med vatten då färgen kan lösa upp sig fläckvis.


Applicering: Börja med att skaka misten innan du sprayar. Håll sprayen 15-30 cm från kroppen och ansiktet, undvik kontakt med ögonen. Efter 6 timmar kan man skölja av sig i ljummet vatten för att få bort guidefärgen och se det strålande resultatet!


150 ml.Vårt tips:


Eftersom Brun-Utan-Sol (BUS) fäster på översta hudlagret är det bra om man skrubbar huden innan applicering för att få bort smuts och döda hudceller. Detta gör du bäst genom att använda en skrubbhandske tillsammans med en peelingprodukt. Viktigt att kroppen är helt före innan applicering av BUS.

Wash Off Tan

En avsköljbar brun utan sol, speciellt framtagen för att ge en matt och omedelbar solbränna som enkelt sköljs av vid dagens slut. Likt som för andra brun-utan-sol produkter rekommenderar vi att du använder en appliceringsahanske för att undvika BUS i händerna och få ett jämnare resultat.


Applicering: Skaka väl före användning och applicera sedan en liten mängd lotion som arbetas in jämnt, med cirkelrörelser över kroppen. Vänta ett par minuter efter applicering så att produkten hinner torka innan du sätter på dig kläder. Tvätta enkelt bort färgen med tvål och vatten vid dagens slut. En korttids bränna är inte svårare än så.


150 ml

Pro Tanning Mousse

Denna sol-mousse ger ett naturligt djup i den något mörkare bruna nyansen. Även den här brun utan sol-produkten är lätt applicerbar med appliceringshandsken från St Moriz. Produkten bygger gradvis upp din bränna under 4-6 timmar, med upprepade appliceringar kan man skapa en mörkare nyans av solbränna.


Applicering: Glöm inte att skaka produkten före användning. Massera in en lagom mängd mousse jämnt över kroppen med cirkulära rörelser.


200 ml.Vårt tips:


Känner man att man använt för mycket brun utan sol är det enkelt att bara trycka ett papper mot huden för att fånga upp överflödig produkt. Däremot ska man inte vara rädd för att lägga på ordentligt med produkt, börjar man “smörja torrt” kan det också resultera i ett ojämnt resultat.

Appliceringshandske

Ett måste vid användning av brun utan sol. Appliceringshandsken gör att produkten fördelas jämnt överkroppen, massera in produkten noggrant överallt med cirkelrörelser. Böj på knän och armbågar för att undvika ränder på dessa ställen.Vårt tips:

Var strategisk med din applicering och ta ett område i taget, exempelvis börja nerifrån upp, först ena benet sedan det andra. Glöm inte att applicera produkten mellan tår och fingrar som är sådana ställen som man lätt glömmer. Sist men inte minst, tvätta händerna för att garanterat slippa fläckar på handflatorna!

Pro Tanning Lotion

För naturlig färg med professionell finish är även den här produkten utmärkt. Formulan är lätt att applicera och går att massera in ordentligt med appliceringshandsken för ett riktigt jämnt och fint resultat.


Guidefärgen i produkten hjälper dig att inte missa något område. Färgen utvecklas under 4-6 timmar, undvik kontakt med vatten under den tiden då färgen kan lösa upp sig fläckvis. Efter 6 timmar kan man skölja av guidefärgen i ljummet vatten.


Applicering: Skaka flaskan väl före användning. Massera in en lagom mängd lotion jämnt över kroppen med cirkulära rörelser.


250 ml.Vårt tips:


För ett jämnare resultat bör man lätt återfukta torra partier på kroppen så som armbågar och knän, annars finns det en risk att dessa partier absorberar tanning produkten extra mycket vilket innebär oönskade färgskiftningar.

Se alla boxar