Hello Summer!

En somrig box som gör att du kan resa lätt och rätt! Det är viktigt att skydda dig mot solens åldrande och uttorkande effekt och därför har vi valt varumärket Evy till denna box. Utöver detta får du smarta reseförpackningar av shampoo, balsam, tandborste och tandkräm. Allt detta kan du förvara i en genomskinlig necessär. Vidare till sommarbad är det optimalt att ha en snygg men enkel strandväska där allt du behöver får plats.

Medlemspris:199 kr
Värde:689 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Solskydd, Shampoo, Balsam, Tandborste, Minitandkräm, Necessär och Strandväska

Solskyddsmousse SPF 30

Använd gärna SPF 30 på ansiktet och känsliga partier som hals och axlar. Med EVY kan du skydda dig mot solens åldrande och uttorkande effekt men ändå få solbrun färg.

Passar alla hudtyper, även överkänslig hy. Kan användas både till kroppen och ansiktet. Går bra att använda under smink.

100 ml

Weightless Volume Shampoo & Balsam

Sulfatfritt schampo och Balsam med botaniska extrakt speciellt valda för att skydda, stärka och förstärka strukturen i fint eller tunt hår. Med organisk Citrus Paradisi-olja och Jojoba-olja. Weightless Volume-serien är utvecklad för att lägga till volym i fint och tunt hår eller hår med överflödig oljeproduktion.

100% Vegan
Utan parabener
Sulfatfritt
Färgbevarande

2 x 60 ml

Tandborste & Tandkräm

KIt innehållandes en bambutandborste utrustad med högkvalitativa nylonborst och en 7 g tandkräm med färsk mintsmak - förpackad i en hylsa av återvunnet papper.

Perfekt att ha med sig på resan!

Check-in bag

Genomskinlig necessär som är anpassad för flygresor och rymmer därför endast 1 liter. Kan användas istället för plastpåsen som du får på flygplatsen och rymmer det du får lov att ta ombord. Du slipper flytta de vätskor du vill ha i handbagaget till en plastpåse på flygplatsen och kan packa det viktigaste i din egen necessär.

Strandväska

Perfekt strandväska som är liten till utseendet men rymmer allt du behöver för badutflykten, 14 liter för att vara exakt. Handtagen är gjorda i bomullscanvas och är 40 cm långa.

Material: 100% jute/bomull
Mått: 30 x 30 x 19 cm
Färg: Natural

Se alla boxar