Rockybox - Trick or Treat

Bus eller (hund)godis? I denna box får du produkter värda över 400 kr, du får dessutom 4st prover från Buddy pet food. Boxen har halloweentema och är fylld med busiga leksaker och läskigt goda snacks. Oroa dig inte för kvalitén på produkterna, tidigaste utgångsdatumet är 1 november 2021 så din hund hinner garanterat tugga i sig godbitarna innan dess!

Du får dessutom med fyra smaskiga smakprover från Buddy Pet Food, helt fria från tillsatser, spannmål, gluten och GMO.

Medlemspris:129 kr
Värde:339 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Rockybox för små hundar + 4 x 100g smakprover från Buddy Pet Foods

Rockybox

Den här boxen är fylld med busiga leksaker och läskigt goda snacks. Du får även med en stilren godisficka där du kan förvara din hunds favoritgodbitar samt en lustig pipleksak i gummi som garanterat sätter ett leende på din hunds läppar.

Tasty Duck Bites

Ett välsmakande helfoder anpassat för mindre hundar. Med färsk anka, ärtor, sötpotatis och superfoods ger detta recept all näring som din lilla hund behöver. Bitarna är extra små för att passa även de minsta hundraserna.

Bitarna har en rund form på ca. 0,5-0,7 cm.

Alla dessa produkter från Buddy Pet Food är fria från tillsatser, spannmål, gluten och GMO.

Free-Range Duck

Ett smakrikt högenergifoder för stora och aktiva hundar. Innehåller färsk anka, sötpotatis och superfoods för att täcka alla näringsbehov för muskeltillväxt, frisk vävnad och ben. Receptet är berikat med extra protein och fett.

Bitarna har en rund platt form ca 1,2-1,6 cm.

Grass-Fed Lamb

Ett skonsamt och allergivänligt helfoder med färskt lamm som är lämpligt för vuxna känsliga hundar. Med högkvalitativt protein, en välbalanserad blandning av grönsaker, frukt och superfoods, garanterar detta recept en optimal näringsupptagning och smidig matsmältning.

Bitarna har en rund platt form på ca. 1,2-1,6 cm.

Wild Venison

Ett hälsosamt helfoder för hundar med normal aktivitetsnivå. Hjort, rådjur, sötpotatis och superfoods skapar ett perfekt balanserat recept för alla hundar som älskar en smak av vilt och natur. Receptet passar särskilt kräsna och känsliga hundar, då viltkött är både smakrikt och allergivänligt.

Bitarna är avlångt formade ca 1,8-2 cm.

Se alla boxar