Rockybox - April Fools!

Life’s short - spoil your dog! Det här är en fullspäckad box tillägnad alla fyrbenta busfrön. Boxen innehåller produkter värda över 400 kr, du får dessutom 4st prover från Buddy pet food. 

Ta med dig hunden ut i solen och njut av naturligt och smakrikt godis från Buddy Pet Foods. Om det helt plötsligt börjar regna är leksakerna i boxen ett perfekt inomhussällskap. Psst! Se baksidan av produktbladet för busiga lekar.

Du får dessutom med fyra smaskiga smakprover från Buddy Pet Food, helt fria från tillsatser, spannmål, gluten och GMO.

Medlemspris:119 kr
Värde:339 kr

Boxen innehåller

Rockybox + 4 x 100g smakprover från Buddy Pet Foods

Rockybox

I den här boxen får du med Moroten Morris - en rolig leksak tillverkad av bomullsrep som kan användas till apportering eller som tuggleksak. En skojig pipleksak, snacks och laxolja från Buddy Pet Food som stärker din hunds hjärta, leder och mentala förmåga.

Tasty Duck Bites

Ett välsmakande helfoder anpassat för mindre hundar. Med färsk anka, ärtor, sötpotatis och superfoods ger detta recept all näring som din lilla hund behöver. Bitarna är extra små för att passa även de minsta hundraserna.

Bitarna har en rund form på ca. 0,5-0,7 cm.

Alla dessa produkter från Buddy Pet Food är fria från tillsatser, spannmål, gluten och GMO.

Free-Range Duck

Ett smakrikt högenergifoder för stora och aktiva hundar. Innehåller färsk anka, sötpotatis och superfoods för att täcka alla näringsbehov för muskeltillväxt, frisk vävnad och ben. Receptet är berikat med extra protein och fett.

Bitarna har en rund platt form ca 1,2-1,6 cm.

Grass-Fed Lamb

Ett skonsamt och allergivänligt helfoder med färskt lamm som är lämpligt för vuxna känsliga hundar. Med högkvalitativt protein, en välbalanserad blandning av grönsaker, frukt och superfoods, garanterar detta recept en optimal näringsupptagning och smidig matsmältning.

Bitarna har en rund platt form på ca. 1,2-1,6 cm.

Wild Venison

Ett hälsosamt helfoder för hundar med normal aktivitetsnivå. Hjort, rådjur, sötpotatis och superfoods skapar ett perfekt balanserat recept för alla hundar som älskar en smak av vilt och natur. Receptet passar särskilt kräsna och känsliga hundar, då viltkött är både smakrikt och allergivänligt.

Bitarna är avlångt formade ca 1,8-2 cm.

Se alla boxar