Snack Attack

Med den här boxen från Rocky Box kan du skämma bort, träna och leka med din älskade hund. Boxen är fylld till bredden av massa spännande produkter, både hundleksaker och hundgodis. Träna på roliga trix och ta vara på alla de fantastiska stunder som väntar tillsammans med din hund.

139 kr

Rekommenderat pris: 299 kr

Cashback: 34 kr

Boxen innehåller

Två stycken hundleksaker och kompletterande foder.

Get Smart Treats

Träna din hund med dessa smaskiga godbitar från Rocky Box innehållande Reishi-svampar som är rika på antioxidanter som håller din hund stark och pigg hela dagen. Detta är ett kompletteringsfoder som passar för alla hundraser, rekommenderat intag är ca 10-15 bitar beroende på hundens storlek.


Bitarna innehåller bland annat viltkött, kokosflingor och reishi. Dessutom är de sockerfria, glutenfria och helt producerade utan färgämnen och konserveringsmedel, allt för att det ska vara så bra som möjligt för din hunds hälsa.90 gram.

Home is where my dog is - Treats

I den här fina och roliga hjärtburken gömmer det sig Sanal jästtabletter som innehåller vitaminer och mineraler som är bra för din hund, en bra belöning eller ett litet mellanmål.


Detta är ett kompletterande djurfoder som ska förvaras svalt och torrt. Tabletterna är rika på jäst och vitaminer som bland annat bidrar till en glänsande päls, stärkta ben och tänder. Innehåller inga färgämnen, har låg fetthalt och är sockerfria.


Rekommenderad dosering för små hundar <15 kg, 2-4 tabletter per dag, stora hundar >15 kg, 6-8 tabletter per dag. Som alltid, ha färskt dricksvatten tillgängligt för din hund.60 gram.

Trick or Treats

Trick or Treats från Treatz är ett läskigt gott hundgodis i smaken biff tillverkade i Europa. I lockande hundbensform och lagom stora bitar är det här ett ultimat hundgodis som passar vid lek och träning, men likt som med annat kompletterande foder ska dessa inte överkonsumeras.


Dessa godbitar kommer garanterat vara uppskattade av din hund.100 g.

Aromatisk leksaksboll

Leksaker är ett perfekt verktyg för att på ett enkelt och roligt sätt träna din hund. Den här leksaksbollen är inte helt rund och kan dessutom studsa vilket gör den lite mer oförutsägbar och rolig. Inte nog med det har bollen även en mild doft som stimulerar hundens luktsinne och uppmuntrar till lek.


Leksaken är gjord av högkvalitativ termoplast som tåls att leka med i alla temperaturer. Bollen är 30% lättare än vad gummileksaker vanligtvis är vilket gör att den kan lekas med i vattnet utan att sjunka. Dessutom är den väldigt enkel att hålla ren.


Färgen på leksaken skickas slumpmässigt.8 cm.

Snuffle Dog Beer

Ja du läste rätt, en öl för hundar. Inte bara ska husse och matte få njuta av en uppfriskande dryck utan även såklart din hund. Den här drycken är smidig att bära med sig ut på äventyr och innehåller naturligtvis varken alkohol eller kolsyra.


Snuffle Dog Beer är gjord av de allra bästa ingredienserna och kan även drickas av människor. För bara det bästa är gott nog för din fyrbenta vän.


Denna uppfriskande dryck har en smak av biff och kyckling. Med den här drycken nära till hands håller sig din hund glad och slipper gå törstig. Skaka burken och servera drycken rumstempererad då kall dryck, även vatten kan göra så att din hund får ont i magen.25 cl.

Prasslande mjuk leksak

Leksaker som låter är kul för hunden, men som ägare kan man bli trött på pipljuden. Den här leksaken är mjuk men ger ifrån sig ett prasslande ljud som är mer uthärdligt men fortfarande roligt för hunden.


Utformat som ett stort rött och glatt äpple är den lätt för din hund att bära på oavsett storlek och kan även användas för att träna på att apportera, helt enkelt ett roligt tillskott till leksakssamlingen.10 cm.

Origins Healthy Treats

Från Best Friend kommer dessa smidiga ugnsrostade ankbitar berikade med morot och ingefära som är naturliga källor till antioxidanter. Bitarna innehåller dessutom havreflingor som är bra för hundens mage. Bitarna är lätta att bryta i mindre delar och kan serveras dagligen eller som en belöning.


Origins Healthy Treats kommer från Irland och är ett kompletteringsfoder som är ansvarsfullt tillverkat, men som ej bör konsumeras av hundar under 4 månader. Bitarna innehåller inga färgämnen, konserveringsmedel eller smakämnen men är smaksatta med en nypa apelsinskal.90 gram.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 34 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar