Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

ReuseUs - Grapefruit

Ta del av en hållbar duschupplevelse med den här boxen från ReuseUs. I boxen får du ljuvligt doftande produkter i förpackningar som kan fyllas på gång på gång. Med dessa naturligt tillverkade och veganska produkter rengör du skonsamt kropp och hår. Ge bort den här exklusiva boxen till en vän eller skäm bort dig själv!

299 kr

Rekommenderat pris: 714 kr

Cashback: 67 kr

Boxen innehåller

Schampo, balsam, tvål, skrubbpåse och hårborste.

Grapefruit Shampoo Bar

Schampo och balsam behöver inte vara flytande utan de funkar precis lika bra i fast form. Det här veganska schampot rengör ditt hår minst lika bra som det du är van vid men med ett minskat miljöavtryck.


Med en god doft av grapefrukt rengör du skonsamt ditt hår utan att tynga ner det. Beroende på hårets längd och tjocklek räcker en bar upp till 40 tvättar.


I en fin återanvändningsbar aluminiumask förvarar du smidigt tvålen i duschen och kan enkelt fylla på med en ny. Burkarna har ett säkert skruvlock och är väldigt platseffektiva, perfekta att ta med till gymmet eller på resan.Användning:


Blöt håret och schampobaren och gnugga direkt i håret eller händerna tills att det skapas ett rejält skum. Arbeta in produkten i hela håret och skölj sedan ur håret noggrant.60 g.

Grapefruit Conditioner Bar

Efter schamponering applicerar du det här ljuvliga balsamet i håret. Formulan är mjukgörande, återfuktande och stärkande och lämnar en fantastisk känsla, glans och god doft av grapefrukt.


En balsambar räcker upp till 40 tvättar vilket motsvarar ungefär 2 klassiska balsamflaskor.


Liksom för schampot medföljer det även en aluminiumask till balsamet som tåls att förvara i fuktiga utrymmen. Det här lilla bytet av vana kan göra stor skillnad.Användning:


Applicera balsamet i vått och rengjort hår och låt det verka i ca 3 minuter, skölj sedan ur balsamet noggrant.50 g.

Cold Process Soap Bar och Exfoliating Scrub Bag

Med den här vackert rosafärgade tvålen i samma doftserie rengör du skonsamt din hud. Tvålen lämnar en behaglig och lätt doft av söt grapefrukt.


Förvandla enkelt den fantastiska tvålen till en effektiv skrubb med den medföljande skrubbpåsen. Genom att lägga tvålen i påsen får du ett rejält skum och bra exfoliering som gör din hud sammetslen.


Inga av ReuseUs produkter är testade på djur och är 100% veganska.100 g.

Wooden hairbrush - Pink

Med den här hårborsten gjord av trä reder du smidigt ut tovor och ger håret en fin glans. Med sina långa borst stimuleras och masseras hårbotten vilket ger ett långsiktigt friskare hår.


Hårborsten ger en mjuk upplevelse och minimerar antalet kluvna toppar. Borsten passar bra för långt hår och är ett ypperligt verktyg vid föning och styling.Mått:


Höjd 4,5


Längd: 25,7


Bredd: 8,4

ReuseUs - Grapefruit

Ta del av en hållbar duschupplevelse med den här boxen från ReuseUs. I boxen får du ljuvligt doftande produkter i förpackningar som kan fyllas på gång på gång. Med dessa naturligt tillverkade och veganska produkter rengör du skonsamt kropp och hår. Ge bort den här exklusiva boxen till en vän eller skäm bort dig själv!

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 67 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar