Playful Hair by REF

Ge håret det där lilla extra! Med den här boxen både återfuktar du och stylar ditt hår på en ny nivå. REF Stockholms veganska produkter levererar alltid topp-kvalité. Köp denna fantastiska REF box för ett oslagbart pris. Skäm bort dig själv eller någon som förtjänar lite extra uppmuntring.

229 kr

Rekommenderat pris: 576 kr

Cashback: 49 kr

Boxen innehåller

Hårinpackning, fiber mousse, hårspray och scrunchies.

Illuminate color masque

Ta hand om ditt hår med den här skyddande behandling med botaniska extrakt. Formulan är speciellt utvecklad för att bevara, stärka och ge glans åt färgat hår.


Hårmasken innehåller ett Color Preserve System som är ett naturligt UV-skydd som skyddar håret mot UV-stråling och fria radikaler. Produkten är berikad med stärkande quinoa protein, vilket är som naturens egna keratin vilket både stärker och skyddar håret. Tack vare organisk acai olja boostas håret med vitaminer och antioxidanter som en speglade glans och färgreflektion.200 ml.

Fiber mousse

Söker du efter produkter som ska ge ökad volym till håret? Då har du kommit rätt. Den här stylingmoussen har ett volymgivande fibrer som tillför textur och fyllighet till håret. Fibrerna aktiveras när moussen masseras i handflatan. Moussen är dessutom berikad med stärkande quinoaprotein.


Fördela produkten i vått eller torrt hår. Föna håret torrt för mer volym.75 ml

Hold & shine spray

En dubbelverkande hårspray för alla hårtyper som både ger stadga och glans utan att tynga ner håret. Fixera frisyren och få fantastik glans på köpet. Formulan är utvecklad för att ge kontroll över håret på samma gång som det blir en naturlig look. Den här hårsprayen klibbar inte och är dessutom lätt att borsta ut.


Spraya håret på ett avstånd av ca. 15 cm för en jämn fördelning.75 ml

Scrunchies

Inte en, inte två utan tre stycken underbara scrunchies i otroligt vackra färger.


Dessa tofsar är utformade för att hålla håret på plats utan att orsaka hårtrassel och slitage på håret. Kan användas som fin accessoar i hår och på handled men även som hårsnodd nattetid för minimal skada på håret. Hårsnoddarna är både stretchiga och elastiska.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar