Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

N.C.P. Concept box

Ultimata presenten till dig eller till någon som du tycker om. Parfymerna är omsorgsfullt framtagna i Paris i samarbete med ledande parfymörer. Unika och sofistikerade dofter med egenskaper som gör dem perfekta att kombinera med varandra. N.C.P.s parfymer är unisex och veganska. Valentines

299 kr

Rekommenderat pris: 1005 kr

Cashback: 62 kr

Boxen innehåller

702 Musk & Amber, 703 Tonka Bean & Moka, 706 Saffron & Oud

702 | Musk & Amber

En sensuell och förförisk doft med rena och friska toner av jasmine som svävar lätt över en tyngre och varmare bas dominerad av mysk.

Toppnot: Bergamot / Aldehydisk
Hjärtnot: Jasmine / Liljekonvalj
Basnot: Mysk / Vanilj
Storlek: 10 ml

703 | Tonka Bean & Moka

En unik, varm och sensuell doft med ett hjärta av vanilj och mocka och med delikata toner av citrus och lavender som vilar lätt på en varm bas av mysk.

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2020.

Toppnot: Citron / Lavendel
Hjärtnot: Sandelträ / Läder / Mocka
Basnot: Tonkaböna / Karamell / Mysk
Storlek: 10 ml

706 | Saffron & Oud

Med en djup bas av oud, mysk och ambra omsorgsfullt uppbyggd runt toner av ros, saffran och patchouli, bildar Olfactive facet 706 en doft med en mycket mystik och personlighet.

Toppnot: Saffran / Ros / Cederträ
Hjärtnot: Oud / Patchouli / Sandelträ
Basnot: Vanilj / Ambra / Mysk
Storlek: 10 ml

Hur fungerar layering?

Att kombinera parfymer låter kanske komplicerat, men det är det inte. Föreställ dig yin och yang. Det handlar om balans och personliga preferenser. Varje doft fungerar utmärkt var för sig, så redan från start har du en fantastisk palett av dofter – dov, fräsch, krispig, djup, varm eller blommig.

Men det är när du använder dofterna i lager som det riktigt unika händer. Dofterna är framtagna för att gifta sig med varandra, och du kan skapa helt nya upplevelser och känslor.

Det gör att du kan börja dagen med en bakgrundsstark doft; som vanilj, trä eller muskot. Sedan kan du förstärka eller anpassa den efter din sinnesstämning, till exempel genom ett lager av krispig fruktighet. Tillsammans förenar de sig och du har skapat din helt egna signaturdoft.

Alla parfymer i den här boxen tillhör doftfamiljen Orientalisk. Förpackningen på 10 ml är enkel att ta med och passar perfekt för den som önskar att använda flera dofter för layering.Alla dofter är unisex och kan med fördel användas av både kvinnor och män. Det är en mycket uppskattad box att ge bort i present till någon du tycker extra mycket om.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar