Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

Beardbox by Mountaineer Brand

Ge kärlek till ditt skägg med den här exklusiva skäggboxen innehållande produkter från Mountaineer Brand. Essential 7 är en premiumserie framtagen med fokus på en bättre skägghälsa. I boxen ingår alla nödvändiga produkter för att du ska kunna ha ett välmående och strålande skägg.

465 kr

Rekommenderat pris: 930 kr

Cashback: 15 kr

Boxen innehåller

Skäggschampo, skäggolja, skäggbalm och kam.

Essential 7 Wash

Mountaineer Brands premiumserie innehåller utvalda bäraroljor som härmar och ersätter de naturliga oljorna som produceras av din hud.


Ett skäggschampo är första steget och den absolut viktigaste komponenten för ett välmående skägg, något som alla med skägg bör använda då det både rengör och återfuktar skäggstråna samt huden.


Skäggstråna är grövre än de på huvudet vilket är den största anledningen till att du inte ska använda ditt hårschampo till ditt skägg.


Tryck ut önskad mängd Essential 7 Wash i händerna och massera varsamt in formulan i skägget, se till att du kommer ända ned till huden under skägget. Avsluta med att att skölja ur schampot med ljummet vatten.


Schampot har en jordaktig och pepprig doft med undertoner av citrus.


120 ml.

Essential 7 Oil

Med ett brett spektrum av eteriska oljor stimulerar den här skäggoljan hårväxten, förbättrar och frisätter fettceller, eliminerar mjäll, reducerar håravfall, förbättrar hårstyrkan samt bidrar med antibakteriella egenskaper.


Skäggoljan har en mjukgörande effekt som gör att dina skäggstrån ser friska ut, men skäggoljans främsta syfte är inte estetiskt utan är att motverka torrhet i huden.


När man inte rakar sig kontinuerligt kan det leda till en del dolda problem, så som lager av döda hudceller under skägget. Dessa hudceller hämmar produktionen av fukt vilket i slutändan kan leda till hudirritation eller till och med mjäll. Essential 7 Oil hjälper dig att motverkar dessa potentiella skäggproblem.


Oljan har en jordaktig och pepprig doft med undertoner av citrus.


60 ml.

Essential 7 Balm

I den här fina glasburken med skruvkork kommer ett skäggbalm, även detta med utvalda bäraroljor samt 7 grundläggande oljor.


Till skillnad från oljan ger ett balm en mattare finish och tillför mer struktur som håller ihop skägget bättre. Med en konsistens som smälter i handen är det lätt att applicera och formger skägget på ett otroligt vackert sätt.


Värm Essential 7 Balm i händerna och massera in i skägget.


Oljan har en jordaktig och pepprig doft med undertoner av citrus.


60 ml.

Wooden Beard Comb

I kombination med applicering av balm och/eller oljan som masseras in i skägget är det fördelaktigt att avsluta med att dra en kam igenom skägget för att fördela produkten och få till den där perfekta finishen.


Wooden Beard Comb är en handtillverkad skäggkam i persikoträ. Den är speciellt framtagen för skägg som är 2 cm och längre, men kan självklart även användas som en vanlig hårkam.


Mått: 14 cm x 5 cm.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 15 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar