Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

Nailed It by Makeup Store

Sätt färg på vardagen med exklusiva nagellack från Makeup Store. I den här boxen får du 5 nyanser på nagellack som både torkar snabbt och håller länge. Fyll på med nya nagellack hemma eller ge bort i present.

289 kr

Rekommenderat pris: 625 kr

Cashback: 28 kr

Boxen innehåller

5 st kvalitativa nagellack i färgerna: Ebba, Evie, Alex, Rita och Vicky.

Nail Polish - Ebba

Färgen Ebba ger en stark, glansig och rosa nyans. Den exklusiva formulan från Makeup Store torkar snabbt och sitter länge. Den här färgstarka nyansen ger liv till vilken outfit som helst.9 ml.

Nail Polish - Evie

Nyansen Evie är en mörk färg med rosaskimrande effekt, en perfekt nyans för att skapa en elegant men cool finish. Nagellacken från Makeup Store har en bred borste som underlättar appliceringen för ett jämnt och fint resultat utan ränder.9 ml.

Nail Polish - Alex

Alex är en mer neutral beige färg som gör sig lika bra till vardags som till fest med sin glossiga finish. För bästa resultat och hållbarhet applicera ditt favoritöverlack på naglarna som avslutning på manikyren.9 ml.

Nail Polish - Rita

Nyansen Rita påminner om klar himmel och blåa hav, med sin lätt skimrande effekt ger den ett strålande resultat. För starkare naglar och längre hållbarhet kan du applicera två lager av nagellacket.9 ml.

Nail Polish - Vicky

Färgen Vicky ger en mörk finish med ett otroligt skimmer som inte kommer gå omärkt förbi, skapa ett exklusivt och vackert resultat som passar för alla tillfällen.9 ml.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 28 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar