Tropical Shower - Love Beauty and Planet

Skönhet och planet i en enda kraftfull och karismatisk kombination. I den här boxen presenterar vi ett duschkitt med produkter från varumärket Love Beauty & Planet. Med noga utvalda ingredienser, produktförpackningar och sociala partnerskap arbetar dom holistiskt med hela produktlivscykeln. Dom klimatsmarta, snygga och ljuvligt doftande produkterna gör boxen till en utmärkt singlesweekend-present eller påfyllning i duschen.

229 kr

Rekommenderat pris: 475 kr

Cashback: 55 kr

Boxen innehåller

Shampo, balsam, duschtvål, deodorant och hårhandduk

Love Beauty and Planet Hope and Repair Shampoo

Ett schampo som ger hopp åt skadat hår. Detta schampo är särskilt utvecklat med kokosolja för att ge näring och reparera håret.


Med fräsch doft av kokos och ylang-ylang som är en jasminliknande doft får produkten djupare dimensioner av frukt- och kryddoft.400 ml.

Love Beauty and Planet Hope and Repair Conditioner

Följ upp schamponeringen med det matchande balsamet i samma kollektion. Balsamet ger ditt hår all styrka och glans som håret behöver för att släppas löst och fritt.


Med reparerande ekologiska och hållbara ingredienser hämtade från platser över hela världen bidrar Love Beauty and Planet till planetens välmående samtidigt som de bidrar till skönhet.400 ml.

Grå hårturban

Med en hårturban torkar du ditt hår skonsamt, smidigt och dessutom 10 gånger snabbare än med en vanlig handduk.


Handduken är i grå färg och är gjord av polyester som effektivt absorberar vatten. Produkten går att tvätta i tvättmaskinen.

Love Beauty and Planet Tropical Hydration Shower Gel

Med en duschtvål i samma kollektion fullbordar du duschupplevelsen och får en fräsch fantastik känsla som påminner om solsemester.


Duschtvål är gjord med naturlig kokosolja som är känd för att vara närande och ylang-ylang-blomma för att fylla din dag med tropisk fräschör. Produkten är vegansk, fri från färgämnen och sulfater.500 ml.

Love Beauty and Planet Roll-On Energizing 50 ml

Efter en skön dusch behåller du den fräscha känslan längre med den här veganska deodorant gjord på 91% naturliga ingredienser. Deodoranten är berikad med ekologisk kokosolja, vårdar och återfuktar din hud.


Även denna produkt har härliga doftextrakt från ylang-ylang som lämnar en varm tropisk doft. Flaskan är likt de andra produkterna gjorda av 100% återvunnen plast.50ml.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar