L.O.L. Surprise!

L.O.L Surprise “Little Outrageous Little Surprise” har tagit leksaksvärlden med storm. L.O.L dockorna är väldigt populära leksaker och samlingsobjekt. Dockorna kommer i en boll, bollen består av massa lager med flera överraskningar som gömmer sig i olika skikt, allt från klistermärken och meddelanden till andra små tillbehör. Sist men inte minst kommer man in till den lilla plastdockan/husdjuret. Boxen innehåller inte bara en boll utan fyra stycken - ge en fantastisk överraskning till ett barn i din närhet!

Medlemspris:449 kr
Värde:946 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Tre stycken L.O.L Surprise bollar innehållande dockor och en L.O.L Surprise boll innehållande ett leksakshusdjur.

L.O.L. Surprise! All Star B.B.s

I den här bollen får du 8 stycken glittrande överraskningar. 12 stycken fanfavoriter har nämligen fått en glittrig makeover med glittriga tillbehör i ett sommaridrottstema. Genom att bada eller mata dockan finner du dockans gömda vattenöverraskning.


- Den här produkten innehåller: 8 st överraskningar, en docka med vattenöverraskning samt idrottstillbehör.

- Finns 12 st dockor att samla på i den här serien.

- Ålder: 6+

L.O.L. Surprise! Confetti Pop

I serien Confetti Pop får du 9 st överraskningar i varje boll. Även denna boll har en vattenöverraskning. Självklart kan den användas om och om igen för att packa upp överraskningarna.


- Den här produkten innehåller: 9 st överraskningar (klistermärken, meddelanden mm.), en docka med vattenöverraskning samt en massa tillbehör.

- Ålder: 6+

L.O.L. Surprise! Fluffy Pets

Istället för en docka innehåller den här bollen ett fluffigt litet husdjur. Gömda i bollen är 9 stycken överraskningar. Pälsen på djuren går att ta bort vilket avslöjar vilken figur man fått. Du kan byta hårstil på dina husdjur och dockor för att få massor med olika kombinationer.


- Den här produkten innehåller: 9 st överraskningar (en fluffig frisyr, hårspännen mm.), en fluffy pets samt en massa tillbehör.

- Ålder: 6 +

L.O.L. Surprise! All Star B.B.s

I den här bollen får du 8 stycken glittrande överraskningar. 12 stycken fanfavoriter har nämligen fått en glittrig makeover med glittriga tillbehör i ett fotbollstema. Genom att bada eller mata dockan finner du dockans gömda vattenöverraskning.


- Den här produkten innehåller: 8 st överraskningar, en docka med vattenöverraskning samt fotbollstillbehör.

- Finns 12 st dockor att samla på i den här serien.

- Ålder: 6+

Se alla boxar