Kitchen Box

Passa på att lägga lite extra tid och kärlek på din matlagning. Med nya knivar, skärbräda, kökshandduk och rivjärn gör du matlagningen både enklare och roligare. Perfekt gåva till dig själv eller till någon som behöver lite hjälp på traven att komma igång med matlagning.

Medlemspris:249 kr
Värde:924 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Kökshandduk, Rivjärn, Skärbräda och Knivset

Kökshandduk

Stilren kökshandduk som passar i de flesta kök, gammalt som modernt.
Grårandig och tillverkad av 70% återvunnen bomull.

Storlek: 40x60 cm

Rivjärn

Ett enkelt och smidigt rivjärn med ett bekvämt handtag att hålla i och kant i slutänden som du kan lägga emot något för att hålla emot. Perfekt att riva exempelvis citrus, vitlök, parmesan, muskot och ingefära. Det ska vara enkelt i köket!

18 cm

Skärbräda

En mindre skärbräda i bambu för att enkelt och smidigt kunna skära grönsaker, kött och andra goda matvaror som ska lagas till. Skräbrädan har ett hål med silikonring för smidig hantering och för att kunna hängas upp när den inte används.

Storlek: 24,5 x 17,5 x 1 cm

Knivset

För att lyckas i köket behöver du knivar som du kan lita på. Detta set innehåller fem vassa knivar samt en bonusprodukt, alla med antibakteriell marmorbeläggning för hälsosammare matlagning. Handtagen är ergonomiskt utformade och gjorda för att du inte ska slinta.

5 stycken + bonusprodukt

Se alla boxar