Winter Nails by Isadora

Sätt glans på vardagen med Isadoras vinterkollektion av gel nagellack. Nagellacken är hållbara, snabbtorkande och lämnar en salongslik finish. Med extra bred pensel är de enkla att applicera.

219 kr

Rekommenderat pris: 445 kr

Cashback: 48 kr

Boxen innehåller

Fem stycken nagellack

Liquorice

En elegant touch!


Ett granit svart nagellack från Isadora som ger fint glansiga naglar. Ett hållbart och snabbtorkande nagellack med extra bred pensel som gör det enkelt att applicera.


Applicera alla Isadora nagellack i naturligt eller artificiellt ljus. För bästa resultat, applicera två lager av det färgade gel nagellacket och låt torka 3 minuter. Därefter applicerar du ett lager av överlack för en förlängd hållbarhet.6 ml.

Aquatic

För ett enastående sken!


Ett mörklila nagellack från Isadora som ger fint glansiga naglar. Ett hållbart och snabbtorkande nagellack med extra bred pensel som gör det enkelt att applicera.


Gel nagellacken från Isadora ger ett salongresultat hemma vilket gör dessa till en klar favorit i alla nagelentusiasters sminkväska. Med en ny generation av hypoallergen gelteknologi, skapar formulan fyllighet och en vacker glans över dina naglar, vilket lämnar ett professionellt resultat helt utan behov av UV-ljus.6 ml.

Purple Power

Ger ett glamoröst intryck!


Ett plommonfärgat nagellack från Isadora som ger fint glansiga naglar. Ett hållbart och snabbtorkande nagellack med extra bred pensel som gör det enkelt att applicera.


Även om nagellackens formula håller superbra och stärker nageln är de trots det också lätt att ta bort med vanlig nagellacksborttagning.6 ml.

Turtledove

För ett stilren resultat!


Ett greige nagellack från Isadora som ger fint glansiga naglar. Ett hållbart och snabbtorkande nagellack med extra bred pensel som gör det enkelt att applicera.


Alla nagellacken håller sin glans i minst en vecka och har en skonsam formula som verken skadar nageln eller skapar irritation kring nagelbanden.6 ml.

Top Coat

För en hållbar och skinande finish!


Ett extraordinärt överlack som förlänger hållbarheten på nagellacket och ger just det där efterlängtade salongsresultatet som vi alla drömmer om. Liksom de färgade nagellacken har överlacket också en bred pensel som underlättar appliceringen.6 ml.Vårt tips:


Ett tunt lager genomskinligt nagellack kan appliceras under mörka nyanser för att undvika missfärgning och förenkla borttagningen i ett senare skede.

6 ml.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar