Tropical Tan by Hawaiian Tropic

Den här boxen är fylld med pålitliga produkter som skyddar huden mot solens farliga UV-strålar och ger dig en långvarig och hållbar solbränna. Med sin karakteristiska doft av kokos är Hawaiian Tropic för många synonymt med sommar, sol och värme. Ut och njut av solen!

320 kr

Rekommenderat pris: 640 kr

Cashback: 16 kr

Boxen innehåller

Solkrämer, sololja, läppbalsam och after sun.

Dry Oil Coco & Mango C-Spray SPF30

Med solskyddsfaktor SPF30 skyddar du huden mot solens farliga UVA- och UVB strålar. Den här torra och lätta oljan sjunker snabbt in i huden utan att efterlämna en oljig yta som traditionella oljor gör.


Formulan är otroligt enkel att applicera tack vare sprayfunktionen. Utöver ett bra och vattenresistent solskydd är formulan även återfuktande och har en ljuvlig doft av kokos och mango.180 ml.

Tanning Oil Dark

Den här produkten är en klassisk favorit hos alla solälskare världen över. Sololjan är berikad med kokos som återfuktar och mjukgör huden. Oljan innehåller inget solskydd men appliceras för ett hållbart och skonsamt resultat ovanpå en solkräm innehållande SPF.


Tanning Oil Dark har Hawaiian Tropic’s karakteristiska doft av kokos. Produkten är godkänd av PETA och är ”reef friendly”, dvs. innehåller ingen Oxybenzone eller Octinoxate.200 ml.

Aloha Care Face SPF30

Aloha Care är en serie solskyddsprodukter innehållande ingredienser som både skyddar och tar hand om din hud. Den här solkrämen är avsedd för ansiktet och innehåller solskyddsfaktor SPF30.


Formulan absorberas snabbt och efterlämnar en matt effekt samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot UVA/UVB-strålar.


Förpackningen är dessutom tillverkad av 45% återvunnet material, en produkt som är bra för dig men också bra för planeten. Produkten är dermatologiskt testad och SCF godkänd samt rekommenderad av Skin Cancer Foundation.90 ml.

Lip Balm SPF30

Minska risken för spruckna läppar, blåsor och rodnad med det här utmärka läppbalsamet. Med sin krämiga formula håller denna läpprodukt dina läppar mjuka och återfuktade samt skyddade mot solens skadliga strålar.


Formulan innehåller aloe vera, kakaosmör samt vitamin A, C och E och har en läcker tropisk doft.4 g.

Silk Hydration After Sun

Få en extra hållbar bränna med Silk Hydration After Sun, denna ultralätta after sun-lotion återfuktar huden med hjälp av ingredienser som silkesprotein och sheasmör.


Berikad med fuktgivande och vårdande aloe gel, kyler och lugnar denna produkt en solstressad hud i upp till 24 timmar. Med doft av kokos- och papaya får du en extra härlig och somrig känsla.180 ml.

Tropical Tan by Hawaiian Tropic

Den här boxen är fylld med pålitliga produkter som skyddar huden mot solens farliga UV-strålar och ger dig en långvarig och hållbar solbränna. Med sin karakteristiska doft av kokos är Hawaiian Tropic för många synonymt med sommar, sol och värme. Ut och njut av solen!

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 16 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar