Just nu har vi högt tryck och sidan kan upplevas långsam.

Få 3 st MiniTriss vid köp av valfri box

Go Bananas

199 kr
Värde:746 kr

Go bananas är fylld av fantastiska produkter som hjälper dig att sätta färg på vardagen. Ta fram din inre gudinna med lyxig ögonskuggspalett i kombination Banana Powder som du kan korrigera färgtonen med och slutligen lyster för dina kinder med Secret Flush. Allt samlat i en snygg sminkväska.

När du lägger en box i varukorgen så läggs dina tre MiniTriss dit automatiskt. MiniTriss ingår endast en gång per person och medlemskap. Dvs köper du flera boxar samtidigt och/eller vid flera tillfällen under kampanjperioden, utgår endast ett kuvert med tre stycken MiniTriss. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Boxen innehåller

Puder, ögonskugga, rouge och necessär.

Banana Powder

Pudret som jämnar ut och korrigerar färgtonen, har en gul nyans för att motverka eventuell rodnad eller missfärgning. Perfekt för att ljusa upp de centrala delarna samt under ögon.

4g

Mini Eyeshadow

Absolute NY Icon Mini Eyeshadow Palette - Ta fram din inre gudinna med denna lyxiga ögonskuggspalett med sex olika matta och metalliska nyanser som alla kan kombineras tillsammans. Perfekt för att skapa såväl en strålande vardagsmakeup som en sotad kvällslook.

Secret Flush

Du kan enkelt lysa upp en grå och tråkig dag med hjälp av denna underbara krämblusher. Formulan är framtagen för att ge fantastisk glow. Le och badda produkten på dina kindben och lys upp en helt vanlig dag! Kan även användas till läppar.

4,5 g

Sminkväska

Svart sminkväska som rymmer dina favoriter som du inte kan vara utan.
Den svarta sminkväskan är gjord av PU-läder och har en dragkedja i guld.

Mått: 19 x 13 x 6